Plantverzorging & potten

 • Central Park bemeste tuinaarde 40L

  De bemeste tuinaarde van Central Park is een organisch bodemverbeterende grond op basis van tuinturf en mest. Door de organische stoffen word de groei van wortels verbeterd. De tuinaarde is geschikt om border en tuin op te hogen en te egaliseren. Strooi de tuinaarde over de border en hark deze lichtjes door, besproei daarna ruim met water. Wanneer bij zware kleigrond een flinke laag bemeste tuinaarde door de bovenlaag wordt verwerkt, wordt de grond losser en makkelijker te bewerken.

  Vergelijk dit product
  2.39
  2.99
  20% keuzekorting
 • Oppottafel Vita

  Deze handige Vita oppottafel is geschikt om aan te werken in de tuin of schuur, of als decoratietafel. De tafel is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout.

  Vergelijk dit product
  15.19
  18.99
  20% keuzekorting
 • Insecten- & muizenverjager ultrasonic stekker

  Deze met hoge tonen (45,5 - 47 khz) werkende Ultrasonic insectenverjager kan in elk willekeurig stopcontact haar werk doen. Verjaagt zelfs ook muizen. Niet hoorbaar voor mensen, dus ook geschikt voor slaapkamers. Alleen binnenshuis te gebruiken.

  Vergelijk dit product
  11.35
  14.19
  20% keuzekorting
 • Houten kweektuin

  Verse kruiden in je eigen gerechten, heerlijk! Verbouw ze zelf, in je tuin of op je balkon, in deze houten kweektuin. De houten kweektuin is ook geschikt voor het planten van kleine sierplantjes.

  De kweektuin is gemaakt van geïmpregneerd hout en heeft een totale inhoud van 217 liter. De kweektuin 113cm breed, 88cm diep en 40cm hoog, en wordt geleverd inclusief worteldoek.

  Vergelijk dit product
  31.99
  39.99
  20% keuzekorting
 • Bloempot multi color met LED verlichting - incl. afstandsbediening

  Een unieke parel voor jouw tuin, patio of terras; de bloempot multi color met LED verlichting. Met de afstandsbediening kun je de kleuren naar wens veranderen. Met deze bloempot waan je je tijdens een zwoele zomeravond in een prachtige sprookjeswereld. Jouw tuin zal nooit meer hetzelfde zijn. De afmetingen van de bloempot zijn 35 x 35 x 32cm.

  Vergelijk dit product
  39.99
  49.99
  20% keuzekorting
 • Central Park buitenpot terrazzo cube 42 x 42cm

  Maak je tuin gezellig met buitenpot Terrazzo. Deze pot is speciaal gemaakt om in diverse weersomstandigheden te kunnen functioneren. Zo is de pot zowel UV- als vorstbestendig. Je kunt hem dus ook de hele winter buiten laten staan.

  Vergelijk dit product
  23.99
  29.99
  20% keuzekorting

Planten en potten kopen bij Praxis

Mooie planten en potten in je tuin en op je balkon

Met vrolijke planten en potten heb je zo je huiskamer, terras of balkon omgetoverd in een oase waar je helemaal tot rust kunt komen. Wordt je blij van vrolijk bloeiende zomerbloeiers? Vind je juist stoere grassen en andere groene planten mooi? Je kunt echt iedere stijl en sfeer creëren met de juiste planten. Dus ook precies de sfeer die jij fijn vindt. Zet je mooie grote potten neer met stoere grote planten? Worden het heel veel bloeiende planten in bloembakken en kleurige potten? Of ga je voor de eetbare tuin, met fruit, groente en kruiden waar je het hele jaar plezier van hebt? Praxis heeft heel veel planten en een enorme keuze aan potten voor je. Zowel voor binnen als voor buiten. Kijk maar eens op onze website voor inspiratie voor de planten in de tuin!

Met de juiste planten en potten geniet je nog langer van al dat groen

Wil jij graag je tuin of balkon opfleuren? Praxis geeft tips en inspiratie voor het opfleuren van je tuin of het opfleuren van je balkon. Heb je een terras waar de zon op het heetste van de dag uren op staat te branden? Hebben de plantjes bij jou op de vensterbank ook iets te veel zon? Of is de plek waar jij mooie potten met planten wilt zetten juist behoorlijk donker en een beetje op de tocht? Wanneer je op zoek bent naar leuke planten en potten, is het belangrijk precies die planten uit te kiezen, die het naar hun zin hebben op de plaats waar je ze gaat zetten. Ook de potten kunnen hierbij helpen. Het is bijvoorbeeld prima mogelijk een sterke plant, die goed tegen veel zon en hitte kan, in een grote pot op je snikhete terras te hebben. Ook voor een winderige schaduwplek zijn planten. Kamerplanten hebben het vaak zwaar met de droge lucht binnen. Je moet dus slim kiezen om lang te kunnen genieten van je planten. Heb je onze hulp hier bij nodig? Wel helpen je natuurlijk graag bij het uitkiezen van de juiste planten en potten.