Filteren

  • Merken
  • Prijs (€)
    tot
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Soort
  • Zaaiperiode
    Zaaien is het proces van het planten van zaden. Na ontkieming levert deze methode planten, bloemen, groenten, enz. op. De zaaitijd is afhankelijk van het gewas en de behoefte van de plant zodat deze op de lange termijn kan groeien.
106 producten

Buzzy seeds zaden vingerhoedskruid
Buzzy seeds zaden vingerhoedskruid
Bloembollen & zaden
Buzzy seeds zaden passiebloem
Buzzy seeds zaden passiebloem
Bloembollen & zaden
Buzzy seeds zaden lampionplant
Buzzy seeds zaden lampionplant
Bloembollen & zaden
Buzzy seeds zaden klaproos shirley
Buzzy seeds zaden klaproos shirley
Bloembollen & zaden
Buzzy seeds zaden randjesafrikaan
Buzzy seeds zaden randjesafrikaan
Bloembollen & zaden
Buzzy seeds zaden guichelheil
Buzzy seeds zaden guichelheil
Bloembollen & zaden

De beste bloembollen en zaden voor een professioneel resultaat

Fleur je tuin op met bloemen en planten die je zelf hebt gezaaid! Met de bloembollen en zaden van Praxis tover je je buitenplaats gemakkelijk om in een professionele tuin. Kijk uit over prachtige zonnebloemen, knip verse peterselie uit je moestuin of kweek zelfs je eigen pompoenen!

Bloemen, kruiden en groentes in je eigen achtertuin

Of je nu houd van een kleurige bloemenzee of je eigen moestuin wilt, alles is mogelijk. Op praxis.nl vind je bloembollen en zaden voor zonnebloemen, klaprozen, viooltjes en nog veel meer. Met het uitgebreide assortiment kun je je tuin altijd precies inrichten zoals jij wilt. Met de beste groentezaden van Praxis kweek je gemakkelijk pompoenen, uien en zelfs spinazie in je eigen achtertuin. Je kunt de groentes gewoon eten, verser kan het niet! Wat is er leuker dan zelf gezaaide kruiden gebruiken in een maaltijd? Zaai in het voorjaar en geniet in de zomer van peterselie en basilicum uit je eigen tuin. Heb je een kleine tuin of alleen balkon, maar wil je toch lekker tuinieren? Dan is een oppottafel ideaal! Zo kun je toch je eigen mini-tuintje starten. 


Vergeet niet om altijd goed de gebruiksaanwijzing te lezen. Zo weet je precies wanneer je de zaden en bollen moet planten of wanneer je de groentes kunt oogsten. Voor het beste resultaat gebruik je tuinaarde van de hoogste kwaliteit. Door de organische stoffen in de bemeste tuinaarde groeien de wortels beter en ben je verzekerd van de mooiste bloemen en de meest heerlijke groentes en kruiden.

Bloembollen en zaden in de winkel of online kopen

Wil je graag nog wat advies over hoe je bloemen en planten het beste kunt laten bloeien? Kom naar een van de winkels van Praxis. Deskundige medewerkers geven je altijd een goed over de beste bloembollen en zaden voor jouw tuin en de beste bollenplanter. Ben je een ervaren tuinier en weet je precies welke bloemzaden je wilt? Selecteer jouw favoriete bollen en zaden in de aanbieding op praxis.nl. In de uitgebreide voorraad vind je zeker de bloemzaden die bij jouw smaak passen. In slechts een paar muisklikken bestel je jouw favoriete producten. Bovendien worden alle artikelen gemakkelijk bij jou thuis bezorgd. Je hoeft de tuin niet eens meer uit om de mooiste bloembollen te kopen!