image_1

Vioolbladplant (Ficus Lyrata) potmaat 21cm h 100cm

  • Makkelijke kamerplant
  • Leerachtige donkergroene bladeren
  • Luchtzuiverende werking
  • Rechtopgaande groei
  • Stijlvol

Toon specificaties

15% KEUZEKORTING

i

16,

99

14,

44
Productomschrijving
De Ficus Lyrata is een erg makkelijke kamerplant die het erg goed doet binnenshuis. Deze trendy kamerplant heeft grote bladeren en zorgt voor een luchtzuiverende werking, wat erg goed is voor je gezondheid. Je krijgt hierdoor als je thuis bent voldoende verse zuurstof in je longen. De plant is 100 centimeter hoog en heeft een stroere uitstraling.

Ficussen zijn populaire kamerplanten. De plant is zo populair door de vele soorten en maten die er zijn. Om de Ficus goed te verzorgen zorg je ervoor dat hij op een plek met veel indirect daglicht staat. Ook is het belangrijk dat de grond altijd licht vochtig is en dat hij niet met zijn wortels in het water staat. Je kunt hem het beste kleine hoeveelheden water per keer geven.

Geef hem pas opnieuw water als de grond droog begint aan te voelen. Je kunt dit simpelweg doen door je vinger, twee knokkels diep, in de grond te steken. Is de grond na een week nog steeds erg nat, dan krijgt hij teveel water, is de grond na twee dagen al droog, geef dan iets meer water.

Benieuwd naar onze populairste kamerplanten? Bekijk ze hier.

EAN: 8716943944593

Specificaties

    Alternatieven