• NaN
image_1
image_1image_2image_3image_4
Exclusief online

18xBuxus Sempervirens -Haagbuxus -Winterhard-⌀ 9 cm-↕ 15-20 cm

36,

95
Productomschrijving

De buxus is veruit de meest geliefde haagplant omdat hij zo makkelijk tot de gewenste vorm te snoeien is. De volle vertakking en de fijne blaadjes lenen zich hier perfect voor. Een buxushaag aanplanten kan het hele jaar door, zolang het niet vriest. Dit gaat vrij eenvoudig. Je begint door een geul te graven die anderhalf keer zo diep is als de lengte van de kluit van je buxusplanten. Schep wat compost op de bodem en verdeel dan de planten over de geul met zo’n 12 planten per strekkende meter. Zorg ervoor dat de bovenkant van de kluit gelijk staat met het grondniveau. Bedenk wel dat de grond nog wat gaat inzakken. Vervolgens druk je ze even goed aan en geef je ze een flinke scheut water. Blijf de eerste paar weken goed water geven zodat de haag goed aanslaat.

Alles op een rijtje

 • - Geleverd als set van 18 Buxus sempervirens planten

 • - De leveringshoogte van deze planten zijn 20 cm (incl. pot)

 • - Geleverd in kweekpotten van 9 cm

 • - Zeer makkelijk te snoeien

 • - Groenblijvende haagplant

 • - Eenvoudig zelf aan te planten

Verzorging

Een Buxus sempervirens is uiterst makkelijk te onderhouden. Qua standplaats kan deze haag vrijwel overal staan. Staan ze in de volle grond dan hoef je ze alleen bij periodes van droogte water te geven. Na een aantal jaar hoef je er vrijwel niet meer naar om te kijken. Zet je ze in een pot, let er dan op dat ze voldoende water krijgen bij droogtes.

Bloomique

Bloemen en planten brengen de plaatsen waar we leven, pas echt tot leven. Het zijn aankopen of cadeau’s waar je geen genoeg van krijgt. Ons assortiment van kamer- en tuinplanten heeft voor ieder interieur en tuin een stijlvolle match. Een sfeervol thuis, dat is pas een fijn geschenk! Door altijd fair-trade te handelen garanderen we dat jij niet de enige bent die gelukkig wordt van onze bloemen en planten.

Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!

Iedere plant is uniek. De afbeeldingen die je hier ziet zijn van de verwachte resultaten wanneer de planten volgroeid zijn. Verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

EAN: 8720153501750

Specificaties
 • Algemeen

  Wintergroen

  i

  Ja

  Levensduur plant

  Meerjarig

  Serie

  i

  Buxus Sempervirens - Buxus
 • Technische kenmerken

  Hoogte

  27 cm

  Breedte

  32 cm

  Bestand tegen vorst tot

  0 graden celsius

  Diepte

  48 cm

  Volwassen hoogte

  150 cm
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleur bloem

  Anders

  Bladtint

  Groen

  Potmaat

  i

  9 cm

  Kleurfamilie

  Groen

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten