Planten & potten

Vergelijk producten (0)
 • Houten kweektuin

  Verse kruiden in je eigen gerechten, heerlijk! Verbouw ze zelf, in je tuin of op je balkon, in deze houten kweektuin. De houten kweektuin is ook geschikt voor het planten van kleine sierplantjes.

  De kweektuin is gemaakt van geïmpregneerd hout en heeft een totale inhoud van 217 liter. De kweektuin 113cm breed, 88cm diep en 40cm hoog, en wordt geleverd inclusief worteldoek.

  Vergelijk dit product
  39.99
 • Central Park bemeste tuinaarde 40L

  De bemeste tuinaarde van Central Park is een organisch bodemverbeterende grond op basis van tuinturf en mest. Door de organische stoffen word de groei van wortels verbeterd. De tuinaarde is geschikt om border en tuin op te hogen en te egaliseren. Strooi de tuinaarde over de border en hark deze lichtjes door, besproei daarna ruim met water. Wanneer bij zware kleigrond een flinke laag bemeste tuinaarde door de bovenlaag wordt verwerkt, wordt de grond losser en makkelijker te bewerken.

  Vergelijk dit product
  2.89
  1.93
 • Oppottafel Vita

  Deze handige Vita oppottafel is geschikt om aan te werken in de tuin of schuur, of als decoratietafel. De tafel is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout.

  Vergelijk dit product
  18.99
 • Oppottafel greywash fsc hout

  Met de oppottafel greywash fleur je jouw tuin zeker op. Op deze oppottafel, die geschikt is als decoratietafel, kun je verschillende tuinartikelen kwijt zoals plantjes en potten. De tafel is gemaakt van gecertificeerd FSC hout en 70cm breed, 50cm diep en 90cm hoog.

  Vergelijk dit product
  59.99
 • Gronddoek 2 x 5m

  Prachtig vochtwerend gronddoek met een breedte van 2 meter en een lengte van 5 meter, ideaal om te gebruiken voor het weren van onkruid uit de tuin! Dit gronddoek is tevens te gebruiken als grondzeil voor in een tent.

  Vergelijk dit product
  10.99