Planten & potten

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van Houten kweektuin

  Houten kweektuin

  Verse kruiden in je eigen gerechten, heerlijk! Verbouw ze zelf, in je tuin of op je balkon, in deze houten kweektuin. De houten kweektuin is ook geschikt voor het planten van kleine sierplantjes.

  De kweektuin is gemaakt van geïmpregneerd hout en heeft een totale inhoud van 217 liter. De kweektuin 113cm breed, 88cm diep en 40cm hoog, en wordt geleverd inclusief worteldoek.

  Vergelijk dit product
  39.99
 • Afbeelding van Central Park bemeste tuinaarde 40L

  Central Park bemeste tuinaarde 40L

  De bemeste tuinaarde van Central Park is een organisch bodemverbeterende grond op basis van tuinturf en mest. Door de organische stoffen word de groei van wortels verbeterd. De tuinaarde is geschikt om border en tuin op te hogen en te egaliseren. Strooi de tuinaarde over de border en hark deze lichtjes door, besproei daarna ruim met water. Wanneer bij zware kleigrond een flinke laag bemeste tuinaarde door de bovenlaag wordt verwerkt, wordt de grond losser en makkelijker te bewerken.

  Vergelijk dit product
  2.89
  2.29
 • Afbeelding van Oppottafel Vita

  Oppottafel Vita

  Deze handige Vita oppottafel is geschikt om aan te werken in de tuin of schuur, of als decoratietafel. De tafel is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout.

  Vergelijk dit product
  18.99
 • Afbeelding van Central Park kokospotgrond 20L

  Central Park kokospotgrond 20L

  De kokospotgrond van Central Park is ideaal voor zowel binnen als in de tuin. Door de toevoeging van kokos houdt het water langer vast en hoef je dus minder vaak water te geven. Pas als de grond droog aanvoelt is het weer tijd om opnieuw te bewateren. Daarnaast zorgt de kokos ervoor dat je handen niet vies worden tijdens het oppotten.

  Vergelijk dit product
  3.99