Planten & potten

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van Central Park bemeste tuinaarde 40L

  Central Park bemeste tuinaarde 40L

  De bemeste tuinaarde van Central Park is een organisch bodemverbeterende grond op basis van tuinturf en mest. Door de organische stoffen word de groei van wortels verbeterd. De tuinaarde is geschikt om border en tuin op te hogen en te egaliseren. Strooi de tuinaarde over de border en hark deze lichtjes door, besproei daarna ruim met water. Wanneer bij zware kleigrond een flinke laag bemeste tuinaarde door de bovenlaag wordt verwerkt, wordt de grond losser en makkelijker te bewerken.

  Vergelijk dit product
  2.89
  2.29
 • Afbeelding van Oppottafel Vita

  Oppottafel Vita

  Deze handige Vita oppottafel is geschikt om aan te werken in de tuin of schuur, of als decoratietafel. De tafel is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout.

  Vergelijk dit product
  18.99
 • Afbeelding van Houten kweektuin

  Houten kweektuin

  Verse kruiden in je eigen gerechten, heerlijk! Verbouw ze zelf, in je tuin of op je balkon, in deze houten kweektuin. De houten kweektuin is ook geschikt voor het planten van kleine sierplantjes.

  Vergelijk dit product
  39.99
 • Afbeelding van HG X zilvervisjesspray 400ml

  HG X zilvervisjesspray 400ml

  Zilvervisjes in huis is een veel voorkomend probleem. HG X spray tegen zilvervisjes is speciaal ontwikkeld om ze snel, effectief en langdurig te bestrijden. Gewoon even sprayen tussen kieren, naden, achter kasten en andere plaatsen waar de zilvervisjes vandaan komen en het probleem is snel en voor lange tijd verholpen.

  Houd, voor het bestrijden van zilvervisjes tussen kieren of naden, het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaats en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaats zichtbaar vochtig is. Spuit, voor het behandelen van schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en dergelijke, van een afstand van ongeveer 20cm zonder slangetje gelijkmatig over de te behandelen plek door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen.

  Vergelijk dit product
  12.79
 • Afbeelding van Bamboestok 210cm 3 stuks

  Bamboestok 210cm 3 stuks

  Deze bamboestokken zijn ideaal om planten mee te ondersteunen of rekken mee te maken waar planten tegenaan kunnen groeien. De bamboestok 210cm hebben een diameter van 18-20mm en zijn ideaal voor het begeleiden van de groei van bomen, struiken en planten. De bamboestokken worden per 3 stuks geleverd.

  Vergelijk dit product
  2.79