Zonneschermen kopen bij Praxis

Wil je lekker buiten zitten maar heb je last van de felle zon? Of wil je jouw huis koel houden tijdens de warme dagen? Een zonnescherm is dan een prima oplossing! Met een zonnescherm creëer je gemakkelijk een schaduwrijk plekje. Zonneschermen voorkomen ook dat je meubels of gordijnen verkleuren door de zon. Het doek van het zonnescherm houdt Uv-straling tegen en is waterafstotend. Kies voor een zonnescherm met knikarm voor meer gemak. Bij Praxis vind je zonneschermen met knikarm in verschillende kleuren. Koop direct ook een zonnescherm motor voor een elektrisch zonnescherm.

 Verschillende zonneschermen bij Praxis

Heb je een zonnescherm van 3, 4 of 6 meter nodig? Bij Praxis vind je de standaardmaten van de zonneschermen in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld een effen zonnescherm, of een zonnescherm met strepen. Gebruik een zonnescherm om schaduw te creëren op je balkon of in je tuin. Is de ruimte toch te klein? Neem dan eens een kijkje bij onze parasols.

 Hoe bevestig je jouw nieuwe zonnescherm?

Zorg dat je voor het installeren van je nieuwe zonnescherm de juiste gereedschappen vast klaar legt. Zo heb je een ladder, potlood, hamer, waterpas, en boor nodig. Bepaal waar het zonnescherm komt te hangen en teken af waar het scherm bevestigd moet worden. Houd hierbij rekening met de schroefgaten en bevestigingspunten van de luifel. Bevestig het ophangsysteem voor het frame en breng de stoffen bekleding aan van het zonnescherm. Test het uitrolmechaniek en geniet van je nieuwe zonnescherm! Bij Praxis vind je alle benodigdheden voor deze eenvoudige klus in het assortiment.

 Zonnescherm aanbieding? Houd deze pagina in de gaten!

Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat jij een voordelig zonnescherm kunt kopen. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Of kijk in onze folder voor de huidige zonnescherm aanbieding.