Filteren

3 producten

  Afschermen Marlene 160 x 300cm
  Afschermen Marlene 160 x 300cm
  Alleen online
  169.00
  Windschermen
  Afschermen Marlene 180 x 300cm
  Afschermen Marlene 180 x 300cm
  Alleen online
  179.00
  Windschermen

   De windschermen van Praxis

   Een windscherm is een makkelijk aan te brengen afscherming die je kan gebruiken op het dakterras, in de tuin of bijvoorbeeld op de camping. Onze windschermen zijn laag geprijsd en zeer eenvoudig te bevestigen. Een goed windscherm is stevig, duurzaam en kan je makkelijk opbergen wanneer het tuinseizoen voorbij is. Naast standaard windschermen, die tevens dienst kunnen doen als afscherming van een zitplek of een tuin, biedt Praxis ook een uitgebreid assortiment uittrekbare windschermen. Een uittrekbaar windscherm zit in een cassette. Deze cassette kan je eenvoudig in- of tegen de muur bevestigen en kan je naar wens gebruiken. Zo heb je altijd bescherming tegen de zon en wind en is je privacy gegarandeerd. Een uittrekbaar windscherm is een perfecte oplossing voor tuinen met weinig ruimte. Ook op een dakterras, balkon of veranda kan je zo'n scherm goed gebruiken!

   Het juiste Praxis windscherm kopen

   Ben je op zoek naar een manier om je tuin (af en toe) af te schermen? Kies dan voor een uittrekbaar of oprolbaar windscherm uit het Praxis assortiment. Bepaal hoe hoog en hoe breed jouw ideale windscherm mag zijn. Meet de wijdte van het af te schermen gebied op en bekijk de beschikbare maten van onze goedkope windschermen in de webshop of in een van onze winkels. Uiteraard zijn de windschermen in meerdere kleuren verkrijgbaar. De windschermen zijn bestand tegen UV-straling van de zon en zijn scheurvast. Hiermee heb je de garantie dat jouw scherm seizoenen lang meegaat! Uiteraard bezorgt Praxis je nieuwe windscherm en eventuele meebestelde artikelen snel thuis. Zo kun je snel aan de slag en genieten van je nieuwe windscherm.

   Een nieuw windscherm installeren

   Heb je de juiste afmetingen genoteerd en een nieuw Praxis windscherm gekocht? Bij de meeste windschermen zijn de benodigdheden voor de montage van de cassette bijgesloten. Hiermee kun je het nieuwe windscherm eenvoudig op een wand monteren. Voor het installeren van een nieuw windscherm heb je in principe het volgende gereedschap nodig; een schroefboormachine, een waterpas, een potlood en (indien niet meegeleverd) schroeven en de juiste pluggen voor het type muur waarop je de cassette bevestigd. Heb jij gekozen voor een uitrolbaar windscherm? Ook dan heb je deze gereedschappen nodig. Bepaal de juiste kant van de muur waaraan je het nieuwe windscherm gaat bevestigen. Houd hierbij eventueel rekening met de zonzijde van de plek waar je graag zit. Wil je juist kunnen genieten van de zon, of liever in de schaduw zitten? Door de goede UV-bestendigheid doet een goed windscherm ook dienst als zonwering. Praxis heeft ook nog andere zonwering, zoals zonneschermen en parasols.