Weka paviljoen 234B 8-hoekig 282x305cm

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Paviljoen & PrieelWeka producten
 • Echte eye-catcher in je tuin
 • Ruimte voor tafel + stoelen
 • 360 graden-view
 • Kwaliteitsgarantie
 • Oog voor detail

Toon specificaties
Model
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Paviljoen & PrieelWeka producten
Productomschrijving

Het Weka paviljoen 234B is een aantrekkelijk 8-hoekig huisje waar je met gemak een tafel en een aantal stoelen in kwijt kunt. Dit elegante huisje is gemaakt van onbehandeld vurenhout en is een echte eye-catcher voor in je tuin.

De hoogwaardige deur wordt geplaatst met drie stevige metalen scharnierpunten waardoor hij niet scheef gaat hangen. Het hoogwaardige cilinderslot inclusief de drie sleutels zorgt ervoor dat je het huisje makkelijk kunt betreden en vervolgens ook weer veilig kunt afsluiten.

Verder bestaat het paviljoen uit zeven wanden met allemaal elk acht raampjes. Je kunt dus 360 graden om je heen kijken vanuit het paviljoen. Dankzij de onbehandelde en hoogwaardig afgewerkte massief houten vloer verkrijgt het huisje nog meer stabiliteit en functionaliteit. De precies op maat gemaakte hoekverbindingen geven hem de stabiliteit die je van een Weka paviljoen mag verwachten.

De messing-en-groef-verbindingen grijpen bij de Weka huisjes naadloos in elkaar en zorgen voor de ideale dichtheid. Een messing-en-groefverbinding is een houtverbinding waarbij de stukken hout over de lengte met elkaar worden verbonden. De stabiliteit en duurzaamheid worden door de stevige dakgordingen en deels extra verbindingen tussen deze gordingen gegarandeerd. Het zorgt ervoor dat de binnenruimte altijd droog en schoon blijft en je langer plezier aan een Weka paviljoen beleeft.

'Daarom' een paviljoen van Weka.
Alle Weka tuinhuizen, blokhutten en paviljoens onderscheiden zich door de hoogte van de nok, de hoge zijwanden en de royale doorgangs-hoogten van de deuren. Het huis heeft hierdoor meer inhoud, meer gebruikerswaarde en jij en je vrienden en familie kunnen zich hierdoor moeiteloos door het huis bewegen. Hiernaast zijn alle Weka tuinhuizen, blokhutten en paviljoens voorzien van een standaard onderconstructie van weerbestendig hout. Wanneer je kiest voor een huis van Weka is jouw huis aan de onderkant dus extra beschermd tegen vocht en staat hij altijd stevig!

Weka staat garant voor meer kwaliteit, meer liefde voor detail en meer plezier in je tuin. Kies daarom voor een paviljoen van Weka.

EAN: 4004581249939

Specificaties
 • Algemeen
  Serie
  Weka 234
  Garantie
  5 jaar
 • Technische kenmerken
  Materiaal
  Hout (massief)
  Onder druk geïmpregneerd
  Nee
  Nokhoogte
  300 cm
  Type bouwsysteem
  Fit & fix
  Wanddikte
  19 mm
  Met dakbedekking
  Nee
  Impregnatie klasse hout
  Not applicable
  Fundamentmaat
  300 x 282 x 305
  Binnenoppervlakte
  8.49 m²
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Naturel
  Kleur
  onbehandeld
  Afwerking
  Onbehandeld
  Stahoogte
  205 m
 • Gebruiksgemak
  Gemonteerd geleverd
  Nee
  Luifel inbegrepen
  Nee
  Met wanden
  Nee
  Met slot
  Ja
Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven