Parasols

  Filtres

  Je parasol kopen bij Praxis

  Wil je deze zomer zeker zijn van een plekje in de schaduw? Kom dan een parasol kopen bij Praxis! In ons assortiment vind je allerlei soorten en maten. Of je nu een groot terras hebt of een klein balkon, een ronde of vierkante parasol wilt, bij Praxis vind je zo de parasol die voor jou geschikt is. Ook in bijpassende parasolvoeten heb je heel veel keuze. Vooral als je niet zoveel ruimte hebt, zoals op een balkon, is het handig om goed te kijken wat mogelijk is. Gelukkig heeft Praxis voor elke hoeveelheid ruimte een oplossing, zodat je altijd een plekje in de schaduw kunt creëren. We adviseren je graag: zo kun jij de beste parasol kopen. Zonneschermen heeft Praxis natuurlijk ook!

  Online je parasol kopen

  Op onze website kun je alle parasols bekijken. Je vindt ze overzichtelijk bij elkaar, zodat je ze goed kunt vergelijken. Als je de geschikte parasol hebt gevonden, dan kun je deze direct online bestellen. We bezorgen de parasol natuurlijk netjes bij je thuis. Een parasol kopen was nog nooit zo makkelijk! Vergeet de actiepagina niet te checken om te zien of er een parasol aanbieding is.

  Zweefparasol

  Bij een zweefparasol zit de voet aan de zijkant, waardoor je geen last hebt van een paal midden in je tuinset. Je benut hierdoor optimaal de ruimte in je tuin. Je kunt altijd een plekje in de schaduw creëren omdat de vrijhangende zweefparasol eenvoudig te draaien is. Check altijd even of er momenteel een zweefparasol aanbieding is bij Praxis. Zo koop je je zweefparasol ook nog eens extra voordelig!

  Vierkante parasol

  Een vierkante parasol kun je goed combineren met een strakke tuinset. De rechte lijnen van de vierkante parasol vormen dan een mooi geheel bij de vorm van de tuinset. De vierkante parasols van Praxis zijn stevig en van goede kwaliteit. Het voordeel van een vierkante parasol is dat deze gemakkelijk aansluit op een andere parasol of luifel. Zo creëer je eenvoudig een groot oppervlakte in de schaduw.

  Advies over een parasol kopen

  Weet je niet zo goed hoe je het best een schaduwplek kan creëren in jouw tuin of op jouw balkon? Kom dan naar één van onze vestigingen en bekijk alle parasols in het echt, klap ze uit en stel vooral veel vragen aan onze medewerkers. Zij voorzien je graag van een passend advies, zodat je er lekker koeltjes bij zit deze zomer. Zo kom je erachter welke parasol voor jou het beste is en kun je direct die parasol kopen.

  Ben je op zoek naar een parasol aanbieding?

  Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe parasol kopen. We houden je hier op de hoogte van onze parasol aanbiedingen en speciale acties! Elke parasol aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze parasol aanbiedingen en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.