Filteren

Parasols kopen bij Praxis

Heerlijk die zomerse zon, maar soms wil je niet de hele dag in de zon zitten. Een parasol is dan de ideale uitkomst! In ons assortiment vind je parasols in allerlei soorten en maten. Of je nu een opzoek bent naar een strandparasol, zweefparasol of stokparasol? Bij Praxis vind je de parasol die voor jou geschikt is. Ook in bijpassende parasolvoeten heb je een ruime keuze. Vooral als je niet zoveel ruimte hebt, zoals op een balkon. Gelukkig heeft Praxis voor elke ruimte een oplossing, zodat je altijd een plekje in de schaduw kunt creëren. We adviseren je graag: zo kun jij de beste parasol kopen. 

Online je parasol kopen

Niet alleen in de winkel, maar ook online vind je bij Praxis een behoorlijk aantal parasols voor je tuin of balkon. Bekijk ons complete assortiment parasols online en vergelijk deze!

Zweefparasol

Bij een zweefparasol zit de voet aan de zijkant, waardoor je geen last hebt van een paal in het midden van je loungeset. Deze zweefparasol kan aan de zijkant van je set worden gezet, waardoor hij mooi over je loungeset zweeft. Je benut hierdoor optimaal de ruimte in je tuin. Je kunt altijd een plekje in de schaduw creëren omdat de vrijhangende zweefparasol eenvoudig te draaien is. Een veel voorkomende maat zweefparasol is 3x3m.

Vierkante parasol

Een vierkante parasol kun je goed combineren met een strakke tuinset. De rechte lijnen van de vierkante parasol vormen dan een mooi geheel bij de vorm van de tuinset. De vierkante parasols van Praxis zijn stevig en van hoge kwaliteit. Het voordeel van een vierkante parasol is dat deze gemakkelijk kan aansluiten op een andere parasol of luifel. Zo creëer je eenvoudig een groot oppervlakte in de schaduw.

Strandparasol

Wil je met het gezin naar het strand? Creëer dan een fijn plekje in de schaduw met een strandparasol. Deze steek je gemakkelijk in het zand en zo zitten de kinderen fijn in de schaduw. Een strandparasol is ook fijn om je koelbox in de schaduw te bewaren.

Balkonparasol

Een tuinparasol kan voor op een balkon te groot en onhandig zijn. Ook op je balkon wil je graag een plekje in de schaduw creëren. Dat kan gemakkelijk met een balkonparasol of een halve parasol. Een balkonparasol kan je gemakkelijk aan de bovenkant schuin zetten. Een halve parasol is ook ideaal voor op je balkon of kleine terras vanwege het formaat. Het is letterlijk een halve parasol, dit is een voordelige manier van zonwering!

Ben je op zoek naar een parasol aanbieding?

Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe parasol kopen. We houden je hier op de hoogte van onze parasol aanbiedingen en speciale acties! Elke parasol aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze parasol aanbiedingen en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.