Filteren

  • Merken
  • Prijs
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Kleurfamilie
  • Kortingsacties
  • Materiaal
  • Serie
147 producten

VidaXL broeikas 4,75m² antraciet
Alleen online
VidaXL broeikas 4,75m² antraciet
Kassen
VidaXL broeikas 3,61m² antraciet
Alleen online
VidaXL broeikas 3,61m² antraciet
Kassen
VidaXL kas 18m² 600x300x200
Alleen online
VidaXL kas 18m² 600x300x200
Kassen
VidaXL tuinkas 100x100x85cm bruin
Alleen online
VidaXL tuinkas 100x100x85cm bruin
Kassen
VidaXL broeikas 5,89m² antraciet
Alleen online
VidaXL broeikas 5,89m² antraciet
Kassen
VidaXL kas 9m² 300x300x200cm groen
Alleen online
VidaXL kas 9m² 300x300x200cm groen
Kassen

Het hele jaar door smullen uit eigen kas

Wij Nederlanders eten het hele jaar door allerlei groente en fruitsoorten. Zo genieten we van aardbeien in de winter en boerenkool in de zomer. Een luxe, maar niet zo goed voor het milieu. Wil jij milieuvriendelijk en tegelijk super gezond eten? Met een eigen kas kun jij je dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente en fruit gewoon uit eigen tuin te halen. Zo eet je met een tuinkas altijd volgens het seizoen en help je niet alleen de natuur, maar bespaar je ook geld op je boodschappen.

Kweek eenvoudig je eigen groente met de Praxis kassen

Zelf je groente zaaien en kweken is weer helemaal populair. Er zijn verschillende manieren om je gekweekte plantjes in de grond te zetten. Zo kun je kiezen voor een kweekzak, moestuinbak of oppottafel, maar de meest veilige manier is een tuinkas. In deze overdekte kassen zijn de jonge plantjes goed beschermd tegen allerlei weerinvloeden, zoals wind, regen en vorst. Steeds meer mensen plaatsen daarom een kas in hun tuin. Wil jij ook een eigen exemplaar? Bij Praxis kun je tuinkassen kopen in allerlei soorten en maten; van landbouw kassen tot een kleine kas voor op het aanrecht. Bekijk ook onze tuinkas zwart voor een strakke moderne look. Door de ruime keuze vind je altijd een tuinkas die past bij jouw woonsituatie.

Tuinkas aanbieding Praxis

Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een tuinkas kopen. Dat kan bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende tuinkas aanbiedingen. Elke aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze tuinkas aanbiedingen en pak jouw voordeel!

Voordelen van een eigen kas in de tuin

Onze kassen zijn uitgevoerd met een stevig houten of aluminium frame en voorzien van een plexiglas overkapping. Zo kun jij wel in de kas kijken, maar worden hongerige insecten en vogels geweerd. Voor lekkere groenten plant je de groentezaden in biologische potgrond en zorg je dat ze voldoende water en zonlicht krijgen. Even wachten en enkele weken later geniet je van heerlijk, onbespoten en zelfgekweekte groenten! Bekijk en vergelijk al onze tuinkassen online of kom langs in de winkel en laat je informeren door onze medewerkers. Zij vertellen je graag welke kas het beste bij jou past en geven je meteen informatie over het bijhorend gereedschap. Liever zelf aan de slag? Maak je eigen tuinkas met dit handige stappenplan op voordemakers.nl!