image_1

Kerstboom Nordmann A-kwaliteit 175-200cm in pot

 • Boom met mooie laagvorming
 • Zachte en weinig uitval van naalden
 • Mooie donkergroene kleur
 • Niet geschikt voor herplanten

Toon specificaties
Hoogte kerstboom
Productomschrijving
De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur. Haal de ultieme kerstsfeer in huis met deze mooie Nordmann kerstboom van 175-200cm. De Nordmann kerstboom, Abies Nordmanniana, heeft stevige takken met zachte naalden, die niet prikken. Het is een stevige, volle kerstboom met een mooie laagvorming. Deze Nordmann heeft een mooie groene kleur donkergroen wordt rond de kerstdagen. Al onze kerstbomen zijn speciaal voor Praxis gekweekt en langdurig verzorgd om absolute top kwaliteit te kunnen bieden.

Zoek een mooie plek voor je kerstboom. Let hierbij op tocht, want dit kan ervoor zorgen dat de boom uitdroogt. Zet de boom ook niet te dicht bij een verwarmingsbron, maar houd minimaal 2 meter afstand. Zolang de boom opgetuigd staat is het verstandig om hem regelmatig even water te geven. Dit voorkomt uitdroging en dus ook het uitvallen van de naalden. Bewaar het netje van je kerstboom goed, dit is namelijk erg makkelijk als je hem na de kerst wilt opruimen.

Wil je weten welke soorten kerstverlichting er zijn, wat het verschil is tussen neutraal witte, warm witte & klassiek of multi-colour lampjes of wat de iconen betekenen die je tegenkomt als je kerstverlichting in een Praxis-winkel koopt? Neem dan een kijkje op onze adviespagina kerstverlichting.

Geef dit jaar eens wat extra aandacht aan je kerstboom door hem te versieren met de mooiste kerstballen, kerstlampjes, hangertjes of kerstslingers. En vergeet natuurlijk de piek niet.

Wij raden je bij deze kerstboom aan om er minimaal 240 tot maximaal 750 lampjes in op te hangen.

EAN: 8711216426622

Specificaties
 • Algemeen
  Type kerstboom
  Nordmann
 • Technische kenmerken
  Met wortel
  Ja

Alternatieven