image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7

Kerstboom Nordmann A-kwaliteit 150-175cm gezaagd

 • Speciale Air Miles deal (in Praxis-winkel)
 • Rechtstreeks van familiekwekers
 • Stevige takken en zachte naalden
 • Mooie donkergroene kleur
 • Mooi vol en donkergroen van kleur

Toon specificaties
Productomschrijving
De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur. Haal de ultieme kerstsfeer in huis met deze mooie Nordmann gezaagde kerstboom van 150-175 centimeter. De Nordmann kerstboom, Abies Nordmanniana, heeft stevige takken met zachte naalden, die niet prikken. Het is een stevige, volle kerstboom met een mooie laagvorming. Deze Nordmann heeft een mooie groene kleur die donkergroen wordt rond de kerstdagen. Al onze kerstbomen zijn speciaal voor Praxis gekweekt en langdurig verzorgd om absolute top kwaliteit te kunnen bieden.

Zoek een mooie plek voor de kerstboom. Let hierbij op tocht, want dit kan ervoor zorgen dat de boom uitdroogt. Zet de boom niet dicht bij een verwarmingsbron, maar houd minimaal 2 meter afstand. Zolang de boom opgetuigd staat is het verstandig de boom regelmatig even water te geven. Dit voorkomt uitdroging van de boom en dus ook het uitvallen van naalden. Bewaar het netje van je kerstboom goed, dit is namelijk erg makkelijk als je hem na de kerst wilt opruimen.

Wil je weten welke soorten kerstverlichting er zijn, wat het verschil is tussen neutraal witte, warm witte & klassiek of multi-colour lampjes of wat de iconen betekenen die je tegenkomt als je kerstverlichting in een Praxis-winkel koopt? Neem dan een kijkje op onze adviespagina kerstverlichting.

Geef dit jaar eens wat extra aandacht aan je kerstboom door hem te versieren met de mooiste kerstballen, kerstlampjes, hangertjes of kerstslingers. En vergeet natuurlijk de piek niet.

Wij raden je bij deze kerstboom aan om er minimaal 180 tot maximaal 500 lampjes in op te hangen.

EAN: 8711216417798

Specificaties
 • Algemeen
  Type kerstboom
  Nordmann
 • Technische kenmerken
  Met wortel
  Nee

Alternatieven