Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Tenten

Tent kopen bij Praxis

Mooie tenten voor een heerlijke vakantie

Ga je binnenkort kamperen maar heb je nog een tent nodig? Zoek je een fijne grote tent waar je met het hele familie in past? Wil je graag een lichtgewicht tent, die gemakkelijk op te zetten is voor je trektochten? Of ben je op zoek naar een leuk tentje waar de kinderen in kunnen slapen op de camping en tijdens logeerpartijtjes in de tuin? Bij Praxis vind je tenten in heel veel soorten en maten. Van een kleine en gemakkelijk mee te nemen koepeltent voor 2 personen, tot comfortabele gezinstenten waar je zo met z’n zessen in past. Je kunt ze allemaal op onze website bekijken.

Alle tenten bekijken en ook online een tent kopen bij Praxis

Wil je online jouw tent kopen? Dat kan ook bij Praxis. Dus wanneer je tussen al onze tenten jouw perfecte koepeltent hebt gevonden, of die fijne ruime bungalowtent, dan kun je deze gelijk online kopen. Dat is natuurlijk fijn, helemaal wanneer je heel veel kampeerspullen nodig hebt, zoals een slaapzak of luchtbed, want alles wat je online koopt, kunnen wij netjes bij je thuis bezorgen als je dat wilt.

In de winkel alle tenten in het echt zien

Je kunt natuurlijk ook naar de winkel komen om onze tenten in het echt te zien. De foto’s op onze website zijn natuurlijk heel duidelijk, maar als je een tent in het echt ziet, kun je misschien toch beter inschatten of je met het hele gezin in de tent zult passen. En natuurlijk kun je eenvoudig de verschillende tenten vergelijken. Daarnaast staan onze medewerkers voor je klaar om te helpen en je vragen te beantwoorden. Informeer wel even van tevoren of de winkel waar je heen wilt ook alle tenten heeft staan. Je kunt je voorstellen dat een tent behoorlijk wat ruimte inneemt en dat daar niet in alle winkels genoeg plaats voor is.