Gardengate Troia enkele draaipoort aluminium 100x160cm

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Hekken
  • Makkelijk zelf te installeren
  • Half vrijzicht
  • Licht van gewicht
  • Roest niet
  • Eenvoudig aanpasbaar naar automatische draaipoort

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Hekken

Wat zijn de specificaties?

Ga voor de look van een robuuste ijzeren poort, maar met alle voordelen van aluminium! Deze schuifpoort is gemaakt van aluminium. Aluminium is licht van gewicht maar ook robuust, wat het geschikt maakt voor dagelijks en intensief gebruik. De poort zal in de loop van de tijd niet krom trekken, vervormen of roesten. Maak de poort af en toe schoon met een sopje en hij gaat jarenlang mee.

Geen enkel onderdeel van de poort is gelast, wat eventuele vervanging van een onderdeel gemakkelijk maakt. De aluminium profielen en de poedercoating voldoen aan de allerlaatste kwaliteitseisen zoals het Qualicoat® label.

De aluminium poorten zijn speciaal ontworpen om een elektrisch aandrijfsysteem te installeren. De versterkte profielen zijn zo verwerkt dat bevestiging van een automatisering van zowel een draai- of schuifpoort mogelijk is. Dit systeem is los te verkrijgen. De aluminium draaipoort is gemakkelijk zelf te installeren. De poort wordt geleverd inclusief 2 handgrepen, een cilindrischslot met 3 veiligheidssleutels, 4 scharnieren, 2 afdekkapjes en een poortdeurstop.

EAN: 5600930207835

Garantie
10 jaar
Met beslag
Ja
Type tuinpoort
Recht
Materiaaleigenschap
Vorstbestendig
Afwerking
Poedercoating
Overschilderbaar
Nee
Breedte deuropening
100 cm
Draairichting
Rechts binnendraaiend
Materiaal
Aluminium
Kleurfamilie
Antraciet
Met sluitkom
Nee
Kleur
Antracietgrijs RAL 7016 STR
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook