Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte (cm)
 • Diepte (cm)
 • Hoogte (cm)
 • Kleur
6 producten


  Veilig de weg op

  Veiligheid staat in het verkeer voorop! Het dragen van een fietshelm verkleint de kans op hoofdletsel bij een val. Een fietshelm is dan ook onmisbaar als je veilig de weg op wilt gaan. Goede hoofdbescherming is al lang niet meer alleen besteed aan professionele wielrenners. Vooral jonge weggebruikers zijn kwetsbaar in het verkeer. Zij zijn onervaren, snel afgeleid en kennen de verkeersregels nog niet goed. Steeds meer ouders sturen hun kinderen daarom met een fietshelm op pad. Een ongeluk is niet altijd te voorkomen, maar met een goede fietshelm verklein je het risico op ernstige verwondingen. Ook wanneer zij in het kinderzitje zitten. Daarnaasat zijn er steeds meer landen waar een fietshelm verplicht is om te dragen, hier gaat het er meestal vooral om dat kinderen een fietshelm dragen.

  Een fietshelm voor je kind

  Fietshelmen zijn de laatste jaren steeds beter geworden. Een moderne fietshelm is licht, sterk en heeft een hip design. Bij Praxis vind je modieuze fietshelmen in alle soorten en maten. De kinderhelmen zijn zeer licht en comfortabel en hierdoor zeker niet vervelend om te dragen. Alle fietshelmen hebben ventilatiegaten waardoor je kind niet snel last zal hebben van een klam of bezweet hoofd. Kies voor een stoere blauwe jongenshelm of een vrolijke bloemenprint voor een meisje. Hiermee maakt je zoon of dochter echt de blits op het schoolplein! Een fietshelm biedt niet alleen bescherming op de fiets, maar kan ook goed gebruikt worden bij skaten en schaatsen. Met het kopen van een goede helm geef je je kind de beste bescherming bij alle sportactiviteiten.

  Jarenlange bescherming

  Alle fietshelmen bij Praxis zijn getest volgens Europese normen. Ze zijn goedgekeurd volgens de TUV/GS naar de strengste eisen, CE EN 1078. Je bent hiermee verzekerd van veiligheid en een fietshelm van de hoogste kwaliteit. Kinderen zijn slordig, je wilt natuurlijk niet dat je kind zijn nieuwe fietshelm kwijtraakt. Geen zin om ermee rond te slepen? Met een kabelslot maak je de fietshelm eenvoudig en veilig vast aan het fietsframe. Fietshelmen zijn gemakkelijk te verstellen met een draaiknop. Hierdoor past de fietshelm altijd naadloos op het hoofd. Is je zoon of dochter gegroeid? Verstel de fietshelm dan snel en eenvoudig. Je kind kan hierdoor jarenlang goed beschermd op de fiets, schaatsbaan of een skateboard stappen.

  Fietshelm aanbieding

  Een nieuwe fietshelm kopen is bij Praxis altijd heel voordelig. Regelmatig heeft Praxis namelijk goede aanbiedingen op fietshelmen. Vrijwel elke week vind je in onze winkels en op de website dan ook goede fietshelm aanbiedingen. Met een goede fietshelm aanbieding van bijvoorbeeld 30% korting wordt een nieuwe fietshelm aanschaffen extra voordelig. Bekijk dus hier onze fietshelm aanbiedingen en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.