Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Goedkope fietsen voor jong en oud

Geen land ter wereld waar fietsen zo populair is als in Nederland. Door het vlakke landschap, de korte afstanden en de goede infrastructuur is de fiets nog steeds het populairste vervoermiddel. Ben jij ook gek op fietsen en zoek je nog een mooie, goedkope fiets? Praxis biedt een veelzijdig assortiment van goedkope fietsen voor jong en oud! Bekijk onze fietsen online of kom langs in de winkel voor een testritje. Naast fietsen kun je bij Praxis ook terecht voor bijvoorbeeld fietsbanden, fietstassen en fietshelmen.

Van trendy omafiets tot stoere kinderfiets: bekijk alle fietsen online

Je wilt dus graag een fiets kopen. Een fiets die lekker rijdt en betaalbaar is. Bij Praxis vind je goedkope fietsen van topkwaliteit, waar je jarenlang plezier aan beleeft. Van omafiets tot stadsfiets en elektrische fiets: soms zie je door alle verschillende soorten fietsen de stalling niet meer. Want welke fiets past nu het beste bij jou? Een aantal punten zijn belangrijk wanneer je een fiets gaat kopen. Zo speelt de omgeving waar je gaat fietsen een grote rol. Mountainbikes zijn bijvoorbeeld meer geschikt voor ruwe oppervlakten dan de stadsfiets. Houd ook rekening met de trapkracht. Een fiets met versnellingen is perfect voor jongere mensen. Kost het je moeite om kracht te zetten? Kies dan voor een elektrische fiets. Deze e-bikes zijn voorzien van trapondersteuning, waardoor je tijdens het fietsen een extra zetje in de rug krijgt. Voor de momenten waarop je meer mensen of spullen moet vervoeren, is er de moederfiets of transportfiets. Deze zijn voorzien van extra zit –en bergruimte. Uiteraard kun je bij Praxis ook kinderzitjes bestellen. Fietst jouw kind liever zelf? Praxis biedt ook diverse goedkope kinderfietsen en loopfietsen voor de kleine snelheidsduiveltjes.

Race voor de leukste fiets aanbiedingen naar Praxis.nl

Jouw nieuwe, goedkope fiets vind je dit seizoen bij Praxis! Wij hebben regelmatig scherpe fiets aanbiedingen op al onze modellen. Bekijk al onze goedkope fietsen online of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven wanneer er weer een nieuwe fiets aanbieding is.