Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Elektrische fietsen

Gratis bij je nieuwe Mobion-fiets

Als je een Mobion-fiets koopt bij Praxis krijg je er uitstekende service bij. Zoals bijvoorbeeld een pechpas voor hulp onderweg en een flinke korting op een onderhoudsbeurt bij Fiets Service Nederland.

Lees het koopadvies

Elektrische fiets kopen bij Praxis

Elektrische fiets kopen bij Praxis

Nooit meer zwetend op je fiets en altijd de wind in je rug? De elektrische fiets biedt deze voordelen. De elektrische fiets is tegenwoordig een allemansvriend en niet alleen maar een uitkomst voor senioren. Jong en oud kiezen vandaag voor het gemak van de elektrische fiets. Bij Praxis koop je nu heel voordelig je elektrische fiets met 10 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen.

Jong en oud een elektrische fiets van Praxis

De elektrische fiets is natuurlijk een ideaal hulpmiddel voor mensen die vanwege gezondheidsproblemen niet op een gewone fiets kunnen fietsen. Het is het perfecte vervoersmiddel voor woon- en werkverkeer. Scholieren die verder weg studeren komen niet meer zwetend aan op school en kunnen fris aan de eerste les deelnemen. De elektrische fiets van Praxis ziet er hip en trendy uit. Er is keuze in een verschillend aantal versnellingen. Met een lichaamslengte vanaf 150 cm kun je bij Praxis terecht voor een elektrische fiets.

Zo werkt de elektrische fiets van Praxis

De elektrische fiets biedt alleen ondersteuning als je zelf op de fietspedalen trapt. Je hoeft weinig tot geen druk op de pedalen te zetten om deze ondersteuning te krijgen. Het systeem van de elektrische fiets stemt zich af op de beweging van de fietser. Je krijgt als het ware een steuntje in de rug bij het optrekken, tegenwind en de heuveltjes op. Met de elektrische fiets kun je een snelheid tot 25 km per uur bereiken. De energie haalt de fiets uit de accu die meestal onder de bagagedrager is gemonteerd. Kom langs bij een van de winkels van Praxis bij jou in de buurt en ontdek het plezier en luxe van een elektrische fiets. Naast de elektrische fietsen heeft Praxis ook een voordelig aanbod moderne hybride fietsen, vrolijke kinderfietsen, comfortabele moederfietsen, degelijke omafietsen, snelle stadsfietsen en stoere transportfietsen.