1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Buitenverlichting
 4. Terug naar Wandverlichting

Wandverlichting

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Dimbaar

  Fitting
  i

  Inclusief lichtbron(nen)

  Kleurfamilie

  Materiaal

  Met Smart home technologie

  Serie
  i

  Vorm

  Kortingsacties

375 producten
Sorteren op:

Lucide wandverlichting Zora-led zwart GU10 5W

Lucide wandverlichting Zora-led zwart GU10 5W

Wandverlichting

28,

99
Baseline wandlamp Ibiza met PIR-bewegingssensor

Baseline wandlamp Ibiza met PIR-bewegingssensor

Wandverlichting

Vaste lage prijs

22,

99
Sencys wandlamp buiten Alicante Down 3,5 W

25%

korting

Sencys wandlamp buiten Alicante Down 3,5 W

Wandverlichting

20,

95

15,

71

Wandverlichting voor buiten kopen bij Praxis

Buitenverlichting brengt sfeer en veiligheid en met de juiste lampen kun je er elke tuin een mooie uitstraling mee geven. Bij Praxis kun je verschillende soorten wandverlichting kopen, van romantisch tot strak design. Praktische en energiezuinige eigenschappen zijn daarbij natuurlijk ook belangrijk. Praxis heeft voor iedere smaak en diverse functies een passende, altijd stijlvolle lampen om aan de muur te bevestigen. Naast de verschillende modellen lampen voor bevestiging aan de wand, kun je bij de Praxis ook andere soorten buitenverlichting kopen, zoals grondspots of lantaarns. Je koopt je voordelige wandverlichting nu heel gemakkelijk online bij Praxis.

De functies van wandverlichting

Buitenverlichting wordt aangebracht om goed te kunnen zien in het donker, maar je kunt er meer mee. Wandverlichting wordt vaak geplaatst bij de deur of op plaatsen waar je ’s avonds in het donker nog graag even wilt vertoeven. Zo kun je toch nog lekker je boek lezen. Verlichting voor buiten kan echter ook gebruikt worden om bepaalde objecten in het licht te zetten. Je kunt er bijvoorbeeld een statig beeld mee belichten, de prachtige vijver of een fraai waterornament. Met de lampen aan de muur of aan een paal of schutting kun je een bepaalde sfeer in de tuin creëren of onderstrepen. Een gietijzeren lantaarn kan iets toevoegen aan een romantische tuin. Wandverlichting kan dus zowel functioneel als decoratief zijn.

Tips wandverlichting en buitenverlichting

Verlichting is nuttig om goed te kunnen zien in het donker, maar overdrijf het niet. Bevestig de verlichting daar waar je het nodig hebt en op donkere plekken om ruimte en overzicht te verkrijgen. Maak het niet te licht om de juiste sfeer te behouden. Hang de verlichting dusdanig op dat het niet in de ogen schijnt. Een witte beglazing zorgt voor een zacht licht. Je kunt wandverlichting ook op hogere plaatsen aanbrengen, zodat het licht van bovenaf schijnt. Als je de verlichting op meerdere plaatsen aanbrengt, kun je er een speels effect mee bereiken. Van te voren is het aan te raden om een lichtplan te maken. Zo weet je zeker dat de wandverlichting werkt in jouw interieur.