Philips wandlamp myGarden Dusk solar antraciet met bewegingssensor

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
SolarverlichtingPhilips producten
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
SolarverlichtingPhilips producten
Praxis, voor de makers
Achteraf betalen mogelijk
90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze 195+ winkels

Wat zijn de specificaties?

Maak van zonlicht LED-licht
Philips myGarden Dusk-wandlamp op zonne-energie. Het zonnepaneel heeft een hoge capaciteit en zorgt samen met de efficiënte LED's voor langdurige verlichting. Het ingenieuze design biedt extra stijl en is voorzien van een bewegingssensor.

Ontworpen voor uw tuin
- Unieke dag/nacht-functie;
- Bewegingssensor voor gemak en gemoedsrust;
- IP44 - weerbestendig;
- Geïntegreerd zonnepaneel;
- Geen elektriciteitskabels nodig.

Duurzame verlichting
- Zonne-energie;
- LED-licht van topkwaliteit;
- Warm wit licht;
- Maximale verlichtingsduur: 6 uur.

Speciale kenmerken
- Aan-uitschakelaar op product.

LED-licht van topkwaliteit
De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

IP44 - weerbestendig
Deze Philips-buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor buitengebruik. Geïntegreerd zonnepaneelDeze Philips myGarden Solar-lamp heeft een geïntegreerd zonnepaneel. De lamp heeft geen kabels en straalt tot 100 lumen uit, voldoende om een deel van uw tuin te verlichten of een element te benadrukken.

Geen elektriciteitskabels nodig
Philips myGarden Solar is eenvoudig in enkele minuten in uw tuin te plaatsen, zelfs als u nog nooit buitenverlichting hebt geplaatst. U hebt geen elektriciteitskabels nodig en kunt dus vrijwel overal verlichting plaatsen, omdat u geen rekening hoeft te houden met de locatie van stopcontacten.

Zonne-energie
Philips myGarden Solar-lampen zetten de energie van de zon zo efficiënt mogelijk om in licht, zodat u er langer van geniet. U verbruikt geen stroom, dus u bespaart op uw energierekening en draagt bij aan een beter milieu.

EAN: 8718291489436

Voltage
3.7 V
Vermogen
1 W
Hoogte
13.6 cm
Breedte
16.1 cm
Kleur
Antraciet
Materiaal
Aluminium
Lamptype
LED
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires