1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Buitenverlichting
 4. Terug naar Beveiligingsverlichting

Beveiligingsverlichting

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Inclusief lichtbron(nen)

  Kleurfamilie

  Vorm

  Kortingsacties

  Materiaal

  Serie
  i

  Dimbaar

  Fitting
  i

  Met Smart home technologie

48 producten
Sorteren op:

Mr Beams beveiligingsverlichting Spotlight Zwart

Alleen online

Mr Beams beveiligingsverlichting Spotlight Zwart

Beveiligingsverlichting

19,

99
Kopp INFRAcontrol R 180° infrarood bewegingsschakelaar 3-draads zwart

20%

korting

Kopp INFRAcontrol R 180° infrarood bewegingsschakelaar 3-draads zwart

Beveiligingsverlichting

Praxis Plus prijs

32,

99

26,

39

Speciale aanbiedingen met Praxis Plus

Log in of meld je gratis aan om te profiteren van alle Praxis Plus aanbiedingen en extra voordelen

Beveiligingsverlichting kopen bij Praxis

Inbrekers staan niet graag in de spotlights. Met beveiligingsverlichting maak je de woning voor criminelen minder aantrekkelijk. Goed licht zorgt ervoor dat de dief kan worden herkend. Hij zal snel het hazenpad kiezen, want een inbreker wil natuurlijk liever niet gezien worden. Bij Praxis kun je diverse modellen beveiligingsverlichting kopen, maar ook alarmsystemen en beveiligingscamera's. Met de buitenlampen met sensor van Praxis houd je ongewenst bezoek op afstand.

Beveiligingsverlichting op de juiste plek

Beveiligingsverlichting bestaat in verschillende uitvoeringen. De beveiligingslampen van Praxis zijn allemaal voorzien van een bewegingssensor. Het is belangrijk dat de lampen op de juiste plaats worden aangebracht. Loop zelf eens rondom je huis en ontdek welke mogelijkheden je ziet voor de inbreker. De voordeur zou voor de openbare weg goed zichtbaar moeten zijn. Je kunt een dief met belichting herkenbaar maken, maar dan moet de toevallige voorbijganger deze plek ook goed kunnen zien. Een buitenlamp met sensor aan de buitendeur die automatisch aanschakelt als iemand de deur nadert is niet alleen praktisch, maar jaagt er ook de dief mee weg. Hang de lamp zodanig dat hij niet gesaboteerd (vernield, afgeplakt) kan worden. Een lamp aan de zijkant van je woning heeft zin als de buren er zicht op hebben. De achtertuin is de meest geliefde plek van criminelen om in te breken. Hier beveiligingsverlichting plaatsen heeft zin als het licht direct aandacht trekt van omwonenden. Zo niet, dan zal de dief je dankbaar zijn voor het extra licht waar hij nog sneller zijn slag mee slaat.

Beveiligingsverlichting online kopen bij Praxis

Beveiligingsverlichting is vooral bedoeld om je huis inbraak veiliger te maken. Het geeft licht bij beweging met behulp van een bewegingsensor. Praxis heeft diverse uitvoeringen met duurzame ledverlichting of energiezuinige halogeenlampen. Een beveiligingslamp met schemerschakelaar schakelt automatisch in als het donker wordt en gaat weer uit als het licht voldoende is. Wil je liever dat het licht aangaat op alle momenten, dat het nodig is? Kies dan voor een beveiligingslamp met bewegingsmelder. Deze gaat automatisch aan als iemand het huis nadert en schakelt ook weer automatisch uit. Bij sommige lampen kun je de gevoeligheid en tijdsduur daarbij naar wens instellen. Bestel nu je al je buitenlamp met sensor eenvoudig bij Praxis.nl.