EXIT Yummy 100 houten buitenkeuken naturel

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
SpeelhuisjesExit producten
  • Voor de kleine chef-koks
  • Functionele waterkraan
  • Inclusief keukenaccessoires
  • Duurzaam FSC hout

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
SpeelhuisjesExit producten
Productomschrijving

De EXIT Yummy 100 houten buitenkeuken is een veelzijdige speelkeuken geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. De keuken is voorzien van een fornuis, wasbak met kraan en opbergruimte. De buitenkeuken heeft een fornuis met draaiknoppen en een écht werkende kraan. De kraan werkt wanneer je de tuinslang erop aansluit en dankzij de uitneembare wasbak is het kraanwater weer eenvoudig uit de wasbak te verwijderen. Bovendien heeft de EXIT Yummy 100 een handige opbergruimte voor pannen en andere keukenaccessoires en het overige keukengerei hang je op aan de haakjes.

De houten buitenkeukens van EXIT Toys zijn gemaakt van FSC gecertificeerd cederhout. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en resistent tegen houtrot. Je hoeft EXIT houten buitenkeukens voor gebruik niet eerst te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig in spelen.

De EXIT Yummy 100 is een speelkeuken voor buiten. Dankzij het natuurlijke design van deze speelkeuken is het ook nog eens een mooie toevoeging aan de tuin. Waar wacht je nog op? Koken was nog nooit zo leuk als met de Yummy houten buitenkeukens van EXIT Toys!

EAN: 8719874706278

Specificaties
  • Technische kenmerken
    Minimale leeftijd
    2
Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven