Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed

Het leukste speelgoed voor kinderen van zandbakken tot speeltoestellen

Buitenspeelgoed kopen bij Praxis

Laat ze heerlijk spelen bij jou in de tuin met buitenspeelgoed van Praxis. De kleintjes hebben echt hun eigen plekje in de tuin waar ze zich uren kunnen vermaken in de zandbak of op de glijbaan. En zijn ze wat groter? Dan kunnen ze al hun energie kwijt op de trampoline of in een speeltoestel met klimrek, schommel en touwladder. Lekker buiten spelen, ravotten en klauteren. Toch heerlijk als dat gewoon bij jullie in de tuin kan? Bij Praxis vind je alles wat je nodig hebt om jouw kind een fijne eigen speelplek in je tuin te geven. We hebben leuke en veilige speeltoestellen voor verschillende leeftijden. En geen zorgen, je hoeft ze niet zelf naar huis te sjouwen, want het buitenspeelgoed online bestellen kan ook bij ons op de site!

Online het buitenspeelgoed bestellen

Op onze site kun je al ons buitenspeelgoed bekijken. Heb je een leuke wipwap of duikelstang gevonden? Of zie je blije gezichtjes bij een trampoline of speelhuisje? Je hoeft niet naar een van onze winkels te komen om het buitenspeeltoestel van jouw keuze te kopen, doe dat gewoon op onze site. Dat is wel zo gemakkelijk. Want een glijbaan of klimrek is een groot, zwaar en onhandig ding om zelf naar huis te sjouwen, dus bezorgen wij het liever bij je thuis. Wil je meer informatie over buitenspeelgoed? Dit vind je op onze informatiepagina.

Veiligheid bij buitenspeelgoed

Heb je een mooi klimhuisje op het oog? Of een toestel met schommels en touwladders? Natuurlijk is het fantastisch voor je kinderen om zelf een zo mooi speeltoestel in de tuin te hebben. Maar let wel op dat het spelen ook veilig is. Rubber tegels onder een klimrek zorgen er bijvoorbeeld voor dat ze veel minder hard terecht komen.

Buitenspeelgoed: informatie en advies

Wil je graag meer informatie over buitenspeelgoed? Bekijk welke soorten buitenspeelgoed Praxis in het assortiment heeft en hoe je het moet onderhouden.

Lees het koopadvies