• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Bewatering
 4. Terug naar Sproeiers

Sproeiers

Filteren

Sorteren op:

  Kortingsacties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Materiaal

38 producten
Sorteren op:

B-Hyve Tap Timer (Bluetooth)

B-Hyve Tap Timer (Bluetooth)

Sproeiers

89,

-
Baseline zwenksproeier groen-grijs 11x46x15cm

Baseline zwenksproeier groen-grijs 11x46x15cm

Sproeiers

Vaste lage prijs

15,

99

Tuinsproeier kopen? Dat doe je bij Praxis!

Zelf met een gietertje de plantjes water geven is best te doen wanneer een paar bloempotten met bloeiende planten hebt staan. Maar wanneer het echt warm en droog is buiten, is dat geen optie meer. Een goede tuinsproeier is dan de oplossing. Ben jij ook op zoek naar een sproeier om jouw tuin gemakkelijk te sproeien? Wil je een standaard-tuinsproeier, die perfect geschikt is voor een rechthoekige oppervlakte? Of dacht je meer aan een oplossing waarbij het sproeien je nog minder werk kost? Vaste nevelsproeiers of een druppelslag zouden dan een slim bewateringssysteem zijn voor jou. Praxis heeft heel veel sproeiers voor je staan, ook op onze website.

Bekijk ook eens de rest van ons assortiment aan bewatering, zoals onze regentonnen, gieters en tuinslang-aansluitingen. Alles voor het sproeien en bewateren van je tuin vind je bij Praxis!

Online je nieuwe sproeier kopen

Wanneer je op zoek bent naar de beste manier om jouw tuin water te geven, is het handig in alle rust de mogelijkheden te bekijken. Dat kan heel eenvoudig op onze website. We hebben alle mogelijkheden van bewatering netjes bij elkaar gezet. Zo kun je lekker van achter je computer in alle rust kijken welke sproeiers het beste zouden zijn voor jouw tuin. Ga je voor een turbinesproeier? Is een zwenksproeier ruim voldoende voor jouw gazon? Of kies je toch voor het gemak van een druppelslang? Wanneer je de beste tuinsproeier hebt gevonden op onze website, kun je deze ook heel gemakkelijk gelijk online kopen bij Praxis. Bestel ook eenvoudig direct een tuinslang of buitenkraan. En heb je jouw nieuwe sproeier online gekocht? Dan bezorgen wij deze eenvoudig bij je thuis. Scheelt jou weer een ritje naar de bouwmarkt!

Gardena sproeier

Wie denkt aan tuinsproeiers, denkt al snel aan het merk Gardena. De sproeiers van Gardena konden daarom natuurlijk niet missen in het assortiment van Praxis. Bij ons vind je een ruim assortiment aan Gardena tuinsproeiers, van turbinesproeiers en cirkelsproeiers tot nevelsproeiers en seriedruppelaars. Koop jouw nieuwe Gardena sproeier online en laat hem thuisbezorgen, of reserveer de tuinsproeier en haal hem op in de Praxis-winkel bij jou in de buurt!

Online kopen of toch eerst de sproeiers even in het echt zien?

Misschien weet je al precies welke tuinsproeiers voor jou interessant zijn en is de keuze voor jouw sproeier niet zo lastig. Dan is het eenvoudig om online te kiezen en gelijk jouw tuinsproeier online te kopen. Maar het kan ook zijn dat je niet zo goed weet welke sproeiers voor jou handig zijn, of dat je gewoon verschillende tuinsproeiers even in het echt wilt zien. Kom dan even langs in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij je keuze.