Filteren

  • Merken
  • Prijs (€)
    tot
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Materiaal
  • Kleur

Regenton kopen bij Praxis

Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee! Met een regenton vang je zelf water op in de tuin met een hemelwaterafvoer richting de regenton. Je besproeit je bloemen en planten gemakkelijk met het zelf opgevangen water. Je kunt het water uit je regenton zelfs gebruiken om je kamerplanten te besprenkelen. Gebruik het water ook eens om je auto of fiets te wassen. Zo help je de natuur een handje en bespaar je op de waterrekening. En met ons handige stappenplan, kan je zelf makkelijk een regenton aansluiten. Bekijk ook eens de rest van ons assortiment aan bewatering, zoals onze spuitpistolen en broezen, sproeiers en besproeiingspompen.

Assortiment regentonnen

Bij Praxis vind je verschillende soorten regentonnen, bijvoorbeeld een regenton met kraantje of regenton van kunststof. Ook diverse accessoires, zoals een regenton automaat. Deze wordt gebruikt om de regenton te vullen middels een verbinding van de regenpijp naar de regenton. Of een regenton overloopset, die ervoor zorgt dat de regenton stopt met vullen zodra het water in de ton even hoog staat als de automaat.

Ook leuk, een regenton die tegelijkertijd een bloembak is! Deze regenton heeft een dubbele functie en modern design. De regenton heeft een kraan om het regenwater uit te laten lopen. Bovenop de regenton is ruimte om een plant te plaatsen.

Design regentonnen bestand tegen weer en wind

De regentonnen zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Zo voer je jouw persoonlijke stijl in de hele tuin door. Kies voor een klassieke ton voor een nostalgische sfeer of een natuurlijke regenton voor een landelijke uitstraling. Maak je tuin compleet met nog meer praktische en decoratieve accessoires. Kijk bij Praxis bijvoorbeeld eens naar de vrolijke stenen tuinbeelden, romantische fakkels en sfeervolle lantaarns. Tover je buitenplaats in een handomdraai om in een echt paradijsje.

De reservoirs zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Maak je geen zorgen over vorst, regen, hagel of sneeuw. De regentonnen zijn gemaakt van duurzaam en weerbestendig materiaal. Je kunt de tonnen gemakkelijk in alle seizoenen buiten laten staan zonder dat deze zullen beschadigen.

Berg een opklapbare regenton netjes op

Geen zin of altijd tegen een ton aan te kijken of heb je een kleine buitenplaats? Kies dan voor een opklapbare regenton. Je klapt deze eenvoudig en compact in wanneer de regenton leeg is. In een droge zomer bewaar je het reservoir gemakkelijk in de schuur. De regenton wordt geleverd met alle accessoires zoals een tuinslang, kraan met filter en een overstortventiel. Gaat het toch ineens regenen? Je installeert de regenton in een handomdraai weer in de achtertuin.

Regenton aanbieding? Houd deze pagina in de gaten!

Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat jij voordelige regentonnen kunt kopen. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Of kijk in onze folder voor de huidige regenton aanbieding.