Filteren

7 producten

  Harcostar regenton 168L
  Harcostar regenton 168L
  56.99
  Regentonnen
  Regenton automaat 80mm
  Regenton automaat 80mm
  13.99
  Regentonnen
  Opvouwbare regenton 250L
  Opvouwbare regenton 250L
  Alleen online
  82.99
  Regentonnen
  Hyma Garden overloopset
  Hyma Garden overloopset
  12.99
  Regentonnen

   Vang zelf regenwater op in een regenton

   Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee! Met een regenton vang je zelf water op in de tuin met een hemelwaterafvoer richting de regenton. Je besproeit je bloemen en planten gemakkelijk met het zelf opgevangen water. Je kunt het regenwater zelfs gebruiken om je kamerplanten te besprenkelen. Gebruik het water ook eens om je auto of fiets te wassen. Zo help je de natuur een handje en bespaar je op de waterrekening.

   Design regentonnen bestand tegen weer en wind

   De regentonnen zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Zo voer je jouw persoonlijke stijl in de hele tuin door. Kies voor een klassieke ton voor een nostalgische sfeer of een natuurlijke regenton voor een landelijke uitstraling. Maak je tuin compleet met nog meer praktische en decoratieve accessoires. Kijk op praxis.nl bijvoorbeeld eens naar de vrolijke stenen tuinbeelden, romantische fakkels en sfeervolle lantaarns. Tover je buitenplaats in een handomdraai om in een echt paradijsje.

   De reservoirs zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Maak je geen zorgen over vorst, regen, hagel of sneeuw. De regentonnen zijn gemaakt van duurzaam en weerbestendig materiaal. Je kunt de tonnen gemakkelijk in alle seizoenen buiten laten staan zonder dat deze zullen beschadigen.

   Veilige regentonnen

   Wees niet bang dat je zoon of dochter in het water klimt De regentonnen worden geleverd met een kindveilig deksel voor extra bescherming. De kleine blijft zo altijd op veilige afstand van het diepe water. Plaats je regenton op een handige standaard voor extra comfort. De ton komt zo hoger te staan waardoor je er gemakkelijk bij kunt met een emmer of gieter. Bovendien voorkom je zo blessures aan je rug bij het dragen van het water.

   Berg een opklapbare regenton netjes op

   Geen zin of altijd tegen een ton aan te kijken of heb je een kleine buitenplaats? Kies dan voor een opklapbare regenton. Je klapt deze eenvoudig en compact in wanneer de ton leeg is. In een droge zomer bewaar je het reservoir gemakkelijk in de schuur. De ton wordt geleverd met alle accessoires zoals een tuinslang, kraan met filter en een overstortventiel. Gaat het toch ineens regenen? Je installeert de regenton in een handomdraai weer in de achtertuin.

   Regentonnen online kopen

   Het is niet handig om een grote regenton mee te nemen op de fiets of in de auto. Door alle tuinaccessoires online te kopen worden deze handig bij jou thuis bezorgd. Bovendien vind je op praxis.nl tuinartikelen in de aanbieding voor ieder budget.