Wij klussen aan onze website!

Hierdoor kun je tijdelijk even niks bestellen. Wij doen ons best deze klus zo snel mogelijk te klaren. Excuses voor het ongemak!

Filteren

  • Merken
  • Prijs (€)
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Breedte (cm)
  • Diepte (cm)
  • Hoogte (cm)
  • Kleur
  • Materiaal

Alles in huis om je planten water te geven

Bij het werken in de tuin mogen gieters en plantenspuiten natuurlijk niet ontbreken tussen al je tuingereedschap. En als de zomerse dagen in aantocht zijn zal je ze hard nodig hebben, want al je planten en bloemen zullen dan veel extra water nodig hebben om goed te kunnen groeien. Via Praxis kan je voordelig verschillende handige gieters en plantenspuiten kopen die passen bij je tuin; van kleine handzame gieters voor het verzorgen van de potplantjes op het terras tot grote rugspuiten waarmee je de struiken en fruitbomen in grotere tuinen met veel gemak water kunt geven zonder vaak heen en weer te hoeven lopen. Heb je er al eentje op het oog? Met onze eenvoudige bestelservice heb je de nieuwe gieter zo in huis of je haalt hem af in jouw favoriete Praxis filiaal.

Voordelig drukspuiten, gieters en watergeefsystemen bestellen

In ons assortiment vind je, naast de gewone tuingieters, ook verschillende handige drukspuiten waarmee je planten gelijkmatig kunt beregenen. Door de druk kan je moeiteloos je rozen, tere planten en zaailingen met fijne nevel besproeien en eventueel van de nodige extra voedingsstoffen voorzien. We hebben ze van handige handsproeiers van 1 tot 2 liter tot flink grote formaten van 5 tot 10 liter die je doormiddel van een draagriem kunt tillen. En wil je zeker weten dat je planten in potten en plantenbakken voldoende water krijgen, dan kan je ook kiezen voor handige watergeefsystemen waarmee de plant dat helemaal zelf kan regelen. Ook voor de verzorging van de planten binnen kan je bij Praxis verschillende voordelige plantengieters en plantenspuiten kopen. Niet alleen zijn deze erg handig in gebruik, door hun vrolijke designs misstaan ze zeker niet op de vensterbank.

Koop al je tuingereedschap online via Praxis

Heb je nog ander tuingereedschap nodig, dan kan je dat tegen een prima prijs in onze winkel bestellen of kopen in onze Praxis filialen. En we hebben nog meer in huis om je tuin te onderhouden. Kies bij een grote tuin bijvoorbeeld voor een sproeier, dit scheelt enorm veel heen en weer lopen. Wil je zuinig met water omgaan? Plaats dan een regenton om regenwater op te vangen.