image_1

Valma koelvloeistof Longlife G12 W52 5l

 • Beschermt het hele jaar tegen vorst en corrosie en geeft bescherming tot -30°C
 • Kant en klaar, kan zonder verdunning direct gebruikt worden
 • Inhoud van 5 liter

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving

De Valma koelvloeistof Longlife G12 W52 zorgt voor een optimale koeling van de motor in zomer en winter, zodat deze op de juiste tempratuur blijft en niet oververhit raakt. De koelvloeistof is een klare koelvloeistof en kan zonder verdunning direct gebruikt worden. Deze Long Life koelvloeistof hoeft in principe nooit vervangen te worden, tenzij er sprake is van een lekkage. Andere koelvloeistoffen moeten tussentijds worden vervangen omdat de werking minder wordt.

De koelvloeistof van Valma beschermt het hele jaar tegen vorst en corrosie en geeft bescherming tot -30° C. Er dien geen water of antivries toegevoegd te worden. De gebruiksklare vloeistof is veilig voor de radiator en voorkomt kalk- en schuimvorming en tast geen lak, rubber of metal aan. De inhoud bedraagt 5 liter.

Tip: Neem een fles koelvloeistof mee in de auto. In geval van nood kan je de koelvloeistof bijvullen en verder rijden. Laat wel de motor eerst afkoelen voordat je gaat bijvullen, aangezien er druk staat op het koelvloeistofreservoir.

EAN: 8716591364255

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  Maximale verwerkingstemperatuur
  110 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  -30 °C
  Substantie
  Vloeistof
  Gecondenseerd
  Nee
  Vorstbestendig
  Ja
 • Gebruiksgemak
  Kant & klaar
  Ja
GHS07GHS08
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Schadelijk bij inslikken. Kan schade aan de nieren veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). .
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Na inslikken: bij onwel voelen een Antigifcentrum of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven