image_1

Protecton motorreiniger 400ml

 • Effectief hulpmiddel voor het grondig reinigen van motoren
 • Laat geen residu achter
 • Niet geleidend of corrosief

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving

De Protecton motorreiniger is een effectief hulpmiddel voor het grondig reinigen van motoren van voertuigen. De Protecton motorreiniger heeft een hoog oplossend vermogen die vet en vuil makkelijk oplost. De motorreiniger laat geen residu achter en is niet geleidend of corrosief.

Spuit de motorreiniger gelijkmatig uit op de oppervlakken die gereinigd dienen te worden en laat de reiniger enige minuten inwerken. Hardnekkige vervuiling dien je met een borstel na te behandelen. Spoel de reiniger tenslotte af met water. De inhoud bedraagt 400 ml.

EAN: 8711293463558

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  Substantie
  Vloeistof
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Zwart, Print
 • Toepassing
  Toepassing
  Reinigen motor
GHS02
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven