image_1
image_1image_2

Protecton Koelvloeistof G12/G12 5l

 • Kant en klare koelvloeistof
 • Beschermt de motor het hele jaar tegen vorst en corrosie
 • Voor vorstbescherming in de winter en koeling in de zomer
 • Inhoud van 5 liter

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving

De Protecton koelvloeistof G12/G12 zorgt voor een optimale koeling van de motor in zomer en winter. Hierdoor blijft de motor op de juiste tempratuur en raakt hij niet oververhit. Protecton koelvloeistof G12+ is een kant en klare koelvloeistof en kan zonder verdunning direct gebruikt worden en geeft bescherming tot -26°C. De koelvloeistof zorgt voor vorstbescherming in de winter en voor optimale koeling in de zomer.

Deze koelvloeistof van Protecton is ontwikkeld op basis van zuivere mono ethyleenglycol en anti-corrosie additieven ter bescherming van de radiator (open en gesloten koelsystemen). Deze Long Life koelvloeistof hoeft in principe nooit vervangen te worden, tenzij er sprake is van een lekkage. De inhoud bedraagt 5 liter.

EAN: 8711293464005

Specificaties
 • Algemeen
  Type antivries/koelmiddel
  Ethyleenglycol
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  Maximale verwerkingstemperatuur
  120 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  -26 °C
  Substantie
  Vloeistof
  Gecondenseerd
  Nee
  Vorstbestendig
  Ja
GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Schadelijk bij inslikken. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk bij opname door de mond. Irriterend voor de ogen en de huid.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Na het werken met dit product huid grondig wassen.

Alternatieven