Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte
 • Kleur
 • Lengte
2 producten


    

   Aanhangers producten kopen bij Praxis

   Een aanhanger is onmisbaar voor de klusser of doe-het-zelver, maar ook voor wie regelmatig goederen moet vervoeren. Of dit nu beroepsmatig of hobbymatig is: belangrijk is dat aanhangers veilig en in orde zijn. Veilig de weg op betekent ook je houden aan de regels en wetten. Wanneer er lading in een aanhanger vervoerd wordt dan is het wettelijk verplicht om gebruik te maken van een aanhangernet. Het net moet stevig bevestigd zijn en mag niet losschieten. Het maakt hierbij niet uit of het om een grofmazig of fijnmazig net gaat. Doel is om de lading binnen de aanhanger te houden. Uiteraard dienen ook alle lampen het te doen, zowel de autolampen als die van de aanhanger.

   Aanhangers met aanhangernet

   Wie gebruik maakt van een aanhangernet loopt geen risico op een boete. Een aanhangernet is onder te verdelen in fijnmazig en grofmazig. Zand, grind en snoeiafval kan het beste met een fijnmazig net vervoerd worden. Zo is de kans klein dat de lading onderweg verloren gaat. Het grofmazig net is zeer geschikt voor het vervoer van grotere lading zoals meubels of stenen. Doordat dit net sterk is, kan de lading niet eraf schuiven. Dit is belangrijk, want de veiligheid staat altijd voorop. Bovendien kan hier ook op gecontroleerd worden. Alle aanhangers moeten voorzien zijn van een aanhangernet, behalve als er geen lading inzit. Neem een aanhangernet dan ook altijd mee in de auto. Leg deze niet los in de aanhanger, anders kan deze onderweg kwijt raken. 

   Hoe maak ik een aanhangernet goed vast

   Een aanhangernet moet goed bevestigd zijn zodat deze niet loslaat en de lading ook zeker niet uit de aanhanger kan vallen. Aanhangers worden hierop gecontroleerd. Maak het net vast met hulp van de lussen of de koorden. Aan de zijkanten en andere zijden zitten lussen of haken waaraan deze bevestigd kunnen worden. Met behulp van aparte spanrubbers is het mogelijk het net extra te verstevigen. Ook een aanhangernet koord easlyock zorgt ervoor dat netten en dekzeilen snel en eenvoudig vast gezet kunnen worden. Alle producten voor aanhangers vind je bij Praxis. Aanhangnetten zijn in zowel de rode als de groene kleur leverbaar. Ook voor een steigerwagen ga je naar Praxis. Deze kan de Kelfort Basic Line vervoeren. Het maximaal laadvermogen van de steigerwagen bedraagt 750 kilogram.

   Aanhanger of aanhangernetten in de aanbieding bij Praxis

   Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe aanhanger of aanhangernet kopen. We houden je hier op de hoogte van onze aanhanger of aanhangernet aanbiedingen en speciale acties! Elke aanhanger of aanhangernet aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze aanhanger of aanhangernet aanbiedingen en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.