Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Maastricht Belvédère

Maastricht Belvédère

Service

 • Air Miles
 • Bezorgservice
 • Bestelservice
 • Bouwafvalzak
 • Klik en Haal af
 • Klusservice
 • Zagerij

Informatie

 • Klantenservice
 • Informatiefolder
 • Verhuurservice
 • Ruilen

 

Telefoon

043-3437979

Bekijk op kaart

Adresgegevens

Pontonniersweg 20 6219 PJ   Maastricht

Telefoon

043-3437979

Bekijk op kaart

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Maandag. 8:00 tot 20:00
Dinsdag 8:00 tot 20:00
Woensdag 8:00 tot 20:00
Donderdag 8:00 tot 20:00
Vrijdag 8:00 tot 20:00
Zaterdag 8:00 tot 18:00
Zondag 12:00 tot 18:00
Speciale dagen
Zondag 29 november 12:00 tot 18:00

Routebeschrijving

Winkels in de buurt

Bouwmarkt Afstand
Maastricht Nijverheidsweg 3.3 km
Beek 12.6 km
Heerlen Woonboulevard 19.3 km

Praxis doe-het-zelf bouwmarkt Maastricht Belvédère

Praxis is dé bouwmarkt in Maastricht Belvédère waar je naar toe kunt voor al je doe-het-zelf klus artikelen. Of je nu een grote of kleine klus gaat verrichten; bij Praxis Maastricht Belvédère vind je alles wat je nodig hebt om van jouw klus een succes te maken. Zoek je inspiratie of advies over producten? Stel je vraag: onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg. We zijn bijna elke dag open, maar voor de zekerheid bekijk je onze website voor een overzicht van alle openingstijden en koopzondagen van Praxis Maastricht Belvédère. Zo weet je zeker dat je niet voor een dichte deur staat.

Sterk in laminaat, verf en gereedschap

Bij de Praxis in Maastricht Belvédère vind je alle bouwmaterialen, gereedschap en accessoires om je huis nog mooier te maken. Zowel de beginnende als de ervaren makers kunnen bij Praxis Maastricht Belvédère terecht voor hun klus benodigdheden. Ga je de muren van een nieuw laagje verf of behang voorzien? Wil je dat oude tapijt nu eindelijk eens verwisselen voor een mooie laminaatvloer? Of vind je het gewoon leuk om je eigen tuinmeubelen van steigerhout te maken? Praxis Maastricht Belvédère helpt je graag bij het realiseren van jouw klus. Ontdek het veelzijdige assortiment van de Praxis in Maastricht Belvédère of bekijk het aanbod online via praxis.nl.

Praxis Bouwhal: ook voor de professionele maker

Praxis Maastricht Belvédère is ook dé bouwmarkt voor klusbedrijven en zzp-ers. In de bouwhal vind je een vernieuwd en uitgebreid assortiment. Het assortiment is uitgebreid met diverse nieuwe artikelen voor de professional, zoals: diverse oplossingen voor dakbedekking, zoals EPDM is altijd op voorraad. Specialistische tegelproducten zoals GeoCeramica en de basisproducten voor elke grote klus zoals een big bag met zand. Daarnaast heeft de bouwhal een eigen kassa en afhaalingang. Zo kun je (bulk)materialen snel afrekenen en helpen we je om jouw aankopen direct in te laden. Zo kun je snel verder naar jouw klus.