Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN

Verfmengservice

Kies uit 35.000 kleuren

Bij Praxis mengen we verf in iedere gewenste kleur. Kom langs met je eigen kleurvoorbeeld of laat je inspireren door maar liefst 650 kleurstalen in de winkel. Leuk om mee naar huis te nemen! Maak zelf de mooiste kleurcombinaties en geef zo je interieur een persoonlijke uitstraling.

Let op: gemengde verf mag niet retour.

Zo veel soorten mengverf!
Bij Praxis kun je kiezen uit 35.000 verschillende kleuren. Maar wist je ook al dat er héél veel verschillende verfsoorten zijn waarin je jouw kleur kunt laten mengen? Wij hebben latex voor je muur, maar er is ook lak (hoogglans of zijdeglans) voor je houtwerk en meubelen. Zelfs betonverf is in alle kleuren leverbaar! Een heel populaire variant is schoolbordverf, leuk voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Of beschilder een vlak in je keuken als een memobord.

Kies je kleur uit de overzichtelijke wand met kleurstalen. Of geef het kleurnummer op wat je eerder hebt gebruikt. Sommige kleuren staan ook al standaard in het schap. Op de kleurstaal wordt dit weergegeven met een emmertje.


Betonverf
De betonverf kan op alle steenachtige en beton ondergronden worden aangebracht, mits deze minimaal 4 weken oud is. In principe zijn (bijna) alle kleuren uit de Praxis waaier te mengen als betonverf. Maar andere verf dan betonverf is niet bestand tegen constante waterbelasting / auto- en motorbanden.

Metallic verf
De metallic verf kan op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht. Denk aan muren of meubels. Bij donkere kleuren is het verstandig om als eerste laag een normale verf aan te brengen (latex of lak, afhankelijk van de ondergrond), zodat je de aanzetten van de roller niet meer ziet.

Parelmoerverf ‘t Stilleven
Parelmoerverf is watergedragen effectverf voor binnen, met mooie parelglans in 21 kleuren. Leuk voor muren of meubels. De basis is parelwit en hiermee kunnen mooie heldere kleuren met dit speciale effect gemaakt worden. Het rendement bedraagt tussen de 8 en 12 m2.

Schoolbordverf
De schoolbordverf is uniek van samenstelling, deze kan op vrijwel alle ondergronden worden aangebracht. Voor het beste resultaat dienen er 3 lagen te worden aangebracht. In principe zijn (bijna) alle kleuren uit de Praxis waaier te mengen als schoolbordverf.

Magneetverf
Niet van de mengmachine, maar wel een bijzondere verf is magneetverf. Deze verf is voorzien van een grote hoeveelheid ijzerdeeltjes en breng je aan onder een andere laag verf of onder behang. De dikte van de laag bepaalt hoe ‘magnetisch’ de muur (of kast) is. Voor een goed resultaat zijn vaak wel 2 of 3 lagen nodig.

Tip: combineer schoolbordverf met magneetverf

Erg leuk is de combinatie van magneetverf met schoolbordverf. Zo sla je twee vliegen in 1 klap. De wand is magnetisch en dus geschikt om met magneten boodschappen op achter te laten, maar hij kan ook met krijtjes voorzien worden van een boodschappenlijstje. Erg handig bij bijvoorbeeld een werkplek, in een hal of in de keuken.


Bekijk het verf assortiment

Bekijk alle verfbenodigdheden

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten