AMSTERDAM, 9 juli 2020 – Zelfs in deze bijzondere coronaperiode, opent Praxis woensdag 15 juli een nieuwe winkel in IJmuiden, een voormalig Multimate. Voor trouwe klanten is de winkel niet meer terug te herkennen: zo is onder andere de volledige lay-out van de winkel veranderd, en is het assortiment breder en dieper geworden. Eén ding is niet veranderd en zal ook niet veranderen: het servicegerichte karakter van de winkelmedewerkers. Deze staan enthousiast klaar om de klanten te verwelkomen in de nieuwe winkel. Klanten kunnen de nieuwe winkel aan de Cock van der Doesstraat 20 vanaf 09:00 uur met eigen ogen komen bewonderen.

“Alleen de buitenmuren zijn blijven staan”

Eigenlijk stond de ombouw van Praxis IJmuiden gepland voor mei, maar door de coronacrisis kwam het project helaas even stil te liggen. Gelukkig werd er uiteindelijk toch groen licht gegeven en kon de verbouwing van start gaan. Winkelmanager André de Bie vertelt graag meer over deze periode en wat er allemaal is gedaan: “Door de lange uitverkoop was de winkel al aardig leeg en konden we gelijk volop gaan bouwen aan nieuwe stellingen. Iedereen ging er vol tegen aan, en met succes: de volledige lay-out van de winkel is veranderd. Werkelijk niet één stelling is blijven staan en er zijn zelfs enkele meters oppervlakte bijgekomen. De vloer is volledig opnieuw gecoat en ook het lichtplan is gelijk aangepakt door middel van nieuwe ledverlichting. Eigenlijk zijn alleen de buitenmuren blijven staan, binnen is alles vernieuwd. Daarnaast is het assortiment breder en dieper geworden en zijn er diverse actiepleinen aan de winkel toegevoegd. Natuurlijk zijn de vertrouwde medewerkers en hun service gerichte karakter gebleven en staan zij voor de klanten klaar met hulp en advies. De combinatie van de bekende medewerkers en een volledig nieuwe winkel, maakt een bezoekje aan onze winkel meer dan waard.”

Feestelijke openingsacties

Nu Praxis IJmuiden eindelijk de deuren kan openen laten ze dat natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Vanaf woensdag 15 juli tot en met zondag 19 juli wordt de opening gevierd met een coupon van 15% korting op één artikel naar keuze. Daarnaast ontvangen klanten een gratis plantje bij hun aankoop en zijn er diverse super deals zoals korting op een Black + Decker accu schroef/-boormachine en laminaat.