AMSTERDAM, 18 september 2019 – Na enkele weken klussen is het woensdag 25 september zover: de feestelijke opening van Praxis ’s-Heerenberg. Dit is een van de laatste voormalig Formido-winkels die Praxis vernieuwt en heropent in het kader van het Formido-project. Vanaf 09:00 uur is iedereen van harte welkom op de Grensstraat 2 om de vernieuwde winkel te komen bewonderen.

Vertrouwde winkel, nieuwe look

Winkelmanager Klaas Eelsing vertelt graag meer over de verbouwing en wat de klant kan verwachten bij een bezoek aan de nieuwe Praxis-winkel: “De afgelopen weken hebben we enorm hard gewerkt om de 43e Formido om te bouwen tot een fantastische Praxis. Met trots kunnen we zeggen dat dit is gelukt. Met een goed ingewerkt team was het mogelijk om deze klus in slechts vijf weken te klaren. Er staat nu een mooie winkel met een vertrouwde indeling en een flinke uitbreiding van het assortiment. Voor de bestaande Formido-klanten is het goed om te weten dat het vertrouwde team klaarstaat om te helpen. Vanaf 25 september heten wij iedereen van harte welkom om het resultaat met eigen ogen te komen bekijken. Wij zijn er voor de makers; wij helpen je graag.”

Openingsaanbiedingen en feestelijke activiteiten

De opening van Praxis ’s-Heerenberg wordt gevierd met waanzinnige kortingen en feestelijke activiteiten. Van woensdag 25 september t/m zaterdag 28 september krijgen klanten 25% korting op bijna alles en worden alle aankopen die niet in de auto passen gratis thuisbezorgd. Daarnaast zijn er deze dagen diverse productpresentaties te zien, komt Bison langs met hun ‘On Tour Truck’ en kan men bij een Akzo styliste terecht voor kleurtesters en advies over kleurbeleving.

Extra services bij Praxis

Ook bij Praxis ’s-Heerenberg kunnen klanten gebruik maken extra services. Zo is er de zaagservice waar klanten gratis hun producten op maat kunnen laten zagen, verhuurservice van gereedschap, transportservice, montageservice en de mogelijkheid om online aangeschafte producten af te halen in de winkel. En als de klanten lid worden van Praxis Plus kunnen ze profiteren van nog meer voordelen en services zoals persoonlijke korting, 1 jaar extra garantie, gereedschap huren zonder borg, twee uur gratis aanhangwagen en altijd 90 dagen retourtijd.