AMSTERDAM, 18 februari 2020 – Na enkele weken verbouwen, kunnen klussers in Nijkerk en omgeving vanaf woensdag 26 februari terecht in de vernieuwde Praxis-winkel in Nijkerk, de laatste voormalig Formido die zich aansluit bij de Praxis familie. Met de ombouw van Nijkerk staat het aantal omgebouwde Formido’s op 44 en is het Formido-project officieel afgerond. Praxis Nijkerk is te vinden aan de Watergoorweg 94, vanaf 08:00 uur is iedereen welkom om de nieuwe winkel te komen bewonderen.

Nog uitgebreider assortiment

Met de ombouw van Formido naar Praxis is er meer ruimte gecreëerd voor de afdelingen verf en vloeren. Daarnaast zijn ook de afdelingen ijzerwaren, gereedschap, sanitair en verlichting sterk uitgebreid. Eigenaar J. Folkers vertelt graag meer over zijn verbouwde winkel: “Onze winkel biedt klanten nu extra keuze op het gebied van raamdecoratie, verlichting, vloeren, bouwmaterialen en ijzerwaren. Het vloeroppervlak van bijna 3.000 m² is gelijk gebleven, maar de winkel is nu efficiënter ingedeeld waardoor we plek hebben gekregen voor een nog uitgebreider assortiment. Nu is er voor iedere klusser, beginnend of gevorderd, nog meer keuze aan doe-het-zelf producten.”

Bekende gezichten en services

De bekende gezichten van Formido Nijkerk zullen ook in de nieuwe Praxis-winkel te zien zijn en blijven hiermee het vertrouwde aanspreekpunt. Ook de bekende services zullen beschikbaar blijven, zoals bijvoorbeeld het bezorgen van grote aankopen, het monteren van een hor of rolgordijn of zelfs een complete maatwerkkast. Uiteraard blijft ook de werkplaats met timmerman waar alles op maat gemaakt kan worden beschikbaar voor de klanten.

Openingsaanbiedingen en feestelijke activiteiten

Om de opening van Praxis Nijkerk feestelijk in te luiden zijn er van woensdag 26 februari tot en met zaterdag 29 februari diverse acties. Zo krijgen klanten tijdens deze dagen 25% korting op bijna alles. Daarnaast worden er diverse demonstraties gegeven en staat er gratis koffie met wat lekkers klaar voor iedere klant.