Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN

Online bestellen

Lekker vanaf de bank rustig al je klusspullen bij elkaar zoeken? Dat kan als je besteld via praxis.nl. Zo bestel je gemakkelijk online alle producten en krijg je ze snel thuis zodat je snel aan je nieuwe klus kunt beginnen. Of reserveer de producten om deze in de dichtsbijzijnde winkel op te halen. En met onze handige online rekenhulp bereken je direct hoeveel je nodig hebt!

Alles over jouw online bestelling


Laat je klus thuisbezorgen!

Praxis bezorgt producten in heel Nederland! Plaats je op een werkdag voor 20.00 uur een bestelling op Praxis.nl? Dan wordt deze bijna altijd nog dezelfde dag door ons winkelpersoneel verwerkt en de eerstvolgende dag door de bezorgdienst bij jou aangeboden.


Reserveer je product online

Ga je klussen? Kijk en vergelijk op praxis.nl en laat alles klaarleggen in jouw dichtsbijzijnde Praxiswinkel. Zo bespaar je tijd en kun je snel aan de slag. 'Reserveer en haal op' is in alle Praxis winkels mogelijk en heeft een eigen balie!


Retourneren van je product

Heb je iets gekocht bij ons, maar ben je niet helemaal tevreden of is het product stuk? Dan kun je het product bij ons retourneren. Wij willen het zo eenvoudig mogelijk voor je maken. Lees meer hier >>


Rekenhulp voor elke maker

De rekenhulp is een onmisbaar hulpmiddel voor elke maker. Je hebt een bepaalde hoeveelheid zand, tegels of behang nodig om een project te voltooien, maar je weet niet precies hoeveel? Dan is onze rekenhulp perfect voor jou!


Advies en Inspiratie

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze én het uitvoeren van jouw klus. Met eenvoudige stappenplannen en koopadviezen, maar ook door bijbehorende producten te vermelden en services om je te helpen met de hele klus.

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten