Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Quality Heating - Elektrische Boiler Dual - 30 Liter - met digitale bediening
Quality Heating - Elektrische Boiler Dual - 30 Liter - met digitale bediening 2

Quality Heating - Elektrische Boiler Dual - 30 Liter - met digitale bediening

 • Voor het gebruik van badkamer en keuken door 1 persoon
 • Mechanische bediening en anode-tester met alarmsignaal
 • Eenvoudige installatie & CE gecertificeerd

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

BoilersQuality Heating producten

Productomschrijving

50Liter elektrische boiler van Quality Heating. Eyecatcher, energiebesparend, zuinig in gebruik en betrouwbaar

Deze elektrische boiler is in een luxe uitvoering beschikbaar en behoort tot de Extra Life serie. Onze boiler is een bewuste en verstandige keuze aangezien de levensduur zeer lang is en de energiebesparing groot (energieklasse B).

Het volume van de elektrische boiler is 50 liter, het vermogen 2000Watt en de boiler komt inclusief een eenvoudige, mechanische bediening. De boiler heeft een isolerende schuimlaag van maar liefst 40mm en een geleidingscoëfficiënt van λ= 0,22. Dit houdt in dat er slechts minder dan 0,2 °C per uur aan warmte verloren gaat.

Mogelijkheden voor gebruik van de elektrische boiler: Enkele voorbeelden van situaties waarin onze elektrische boiler doorgaans wordt ingezet: ruimtes zonder goede gasaansluitingen, zoals in appartementen, kapsalons, maneges, garages.

Voldoende aan de 50liter? Men vraagt zich vaak af hoeveel water een elektrische boiler van 50 liter nu precies oplevert. U kunt denken aan de volgende cijfers: een volle boiler levert na het mengen van het heet met koud water, ongeveer 139liter warm water op (37°C). Ruim voldoende voor 1 tot 2 personen.

Kenmerken van de elektrische boiler: Geeft voldoende warm water voor gebruik van badkamer en keuken door 1 persoon; Ontworpen en gefabriceerd binnen de EU en voldoet aan alle geldende veiligheidsvoorschriften en is CE-gecertificeerd; Mechanische bediening en anode-tester met alarmsignaal; Inclusief inlaatcombinatie oftewel veiligheidsklep; Eenvoudige installatie en met een Nederlandstalige handleiding incl. technische telefonische helpdesk; Meer details van de elektrische boiler: De boiler is een duurzaam product wegens meerdere kenmerken. Eén daarvan is dat het watervat bedekt is met een laag zirkoniumglazuur die geen slijtage heeft. Daarnaast bevat deze magnesium staven voor een absolute bescherming tegen mogelijk corroderen; De elektrische boiler heeft 6 niveaus van bescherming en maakt deze uitermate veilig in zijn gebruik; De elektrische boilers zijn inclusief een bijgeleverde thermosstaat, thermometer en een verlichte aan/uit-schakelaar; De ketel heeft een emaille/zirkonium coating. Deze zorgt voor een langere levensduur. Het zirkonium/emaille beschermt de boiler tegen watervariatie. Technische specificaties -Afmetingen 45 x 24 x 87 cm -Energielabel B -Gewicht ca. 23kg -Vermogen 2000Watt -Nominale druk [MPa] 0,8 -Volume Liters 50 -Bediening mechanisch -Garantie 2 jaar

EAN:
 • 8720986321808

Specificaties

 • Technische kenmerken
  Vermogen
  1340 W
  Energieklasse
  B
  Met aansluitmateriaal
  Indicatie met waakvlam
  Diameter aansluiting
  22 mm
  Inhoud boiler
  30 l
  Maximale druk (in bar)
  2 bar
  Type verwarming aansluiting
  Anders
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Zwart
 • Toepassing
  Indicatie veiligheidsgroep verplicht

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten