Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Pluggen
 5. Terug naar Volle wand pluggen

Volle wand pluggen

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Minimale beoordeling

  Prijs (€)

  tot

  Materiaal van doeloppervlak

  Diameter (mm)

  Materiaal

  Merken

  Verkocht door

169 producten
Sorteren op:
i


Sencys assortimentsbox met vollewandpluggen  260st

Sencys assortimentsbox met vollewandpluggen 260st

Thuisbezorgd / Ophalen

20% KEUZEKORTING

19,

49

15,

59

 1. 1
 2. ...
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8

Voordelig volle wand pluggen kopen bij Praxis

Wil je voor een klus iets aan een wand of plafond bevestigen, dan moet je er natuurlijk voor zorgen dat de verbinding die je met schroeven en pluggen gaat maken voldoende draagkracht heeft. Bij Praxis verkopen we verschillende volle wand pluggen die geschikt zijn om te plaatsen in massieve wanden, muren, metselwerk en bouwstoffen zoals beton, baksteen en kalkzandsteen. En omdat je natuurlijk voor iedere bouwklus de juiste soort plug, bout of schroef nodig hebt, heb je bij ons een ruime keuze; zo verkopen we verschillende soorten nagelpluggen, slagpluggen, keilbouten, snelbouwankers, constructiepluggen en speciaalpluggen. Weet je niet precies welke volle wand plug je het beste voor jouw constructie kunt gebruiken, dan kan je dat altijd even nalezen bij onze klusadviezen of navragen bij de klusexperts van voor de makers.

Alles veilig en zeker vast met slagpluggen en keilbouten

Volle wand pluggen heb je in soorten en maten, en omdat ieder soort plug zijn eigen functie heeft moet je goed bepalen in wat voor soort wand je iets gaat ophangen en wát je gaat ophangen. Wil je bijvoorbeeld regelwerk tegen een bakstenen muur monteren, bijvoorbeeld voor een lambrisering of een voorzetwandje, dan kan het gebruik van slagpluggen of spijkerpluggen je veel werk besparen. Je boort tegelijk een gat in het regelwerk én de wand, en slaat de schroef met plug in een keer in. De plug zet dan vanzelf uit en verankert zich. Wil je juist een haak of oog in de muur verankeren die zwaar belast gaat worden, dan kan je het beste keilbouten gebruiken. Deze bestaan uit een conische bout met metalen vleugels als omhulsel die zich door het aandraaien uit zichzelf verankeren in de muur. Ze zijn dan ook erg geschikt als er veel trekkracht op de muur komt te staan.

Holle wand pluggen kopen bij Praxis voor speciale bevestigingen en isolatie

Ben je bezig met het isoleren van een wand of dak, dan kan je daar weer het beste speciale flexpluggen voor kopen, want deze zijn zo gemaakt dat ze op eenvoudige wijze de isolatieplaten op hun plaats kunnen houden. En ga je aan het werk in cellenbeton dan hebben we daar ook speciale pluggen voor. Merk je tijdens het klussen dat je toch iets moet bevestigen aan een lichte wandconstructie, bijvoorbeeld bij een plafond, dan kan je beter tuimelankers of gipsplaat pluggen gebruiken uit ons assortiment holle wand pluggen. Zo vind je bij Praxis voor iedere klus altijd de juiste plug. In ons assortiment vind je namelijk ook nog universele pluggen.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten