image_1

Fischer metalen gipsplaatplug GKM-S + schroef 25st.

 • Dankzij haar materiaaleigenschappen kan de GKM plug in gipsplaat en vezelplaat worden geïnstalleerd en worden gebruikt met diverse haken, schroeven en pennen. Dit opent een brede waaier van toepassingen.
 • De zelftappende snijdraad van de GKM zorgt voor een veilige vorm-fit. Zo wordt een hoge belastbaarheid bereikt. De uitsparing in het kruis maakt het gebruik van een standaard schroevendraaier of een pozidrive 2 bit mogelijk. Er is geen speciaal gereedschap nodig.
 • De korte lengte van de plug vereist slechts een kleine ruimte aan de achterkant van de plaat. Dit betekent dat de GKM ook kan worden gebruikt in het geval van ongedefinieerde plaatdiktes en holtedieptes.

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
De metalen Fischer GKM gipsplaatplug wordt in de stand-by-installatie vlak met het oppervlak in de gipsplaat geschroefd. De scherpe zelftappende draad zorgt voor een veilige en strakke pasvorm. Dit resulteert in een hoog draagvermogen. De GKM kan worden gebruikt met hout-, plaat- en plaatschroeven, alsmede met diverse haken en ogen. Daardoor is hij universeel geschikt voor het veilig en snel bevestigen van verlichting en meubelaccessoires.

EAN: 4048962266597

Specificaties
 • Algemeen
  Serie
  GK
 • Technische kenmerken
  Materiaal
  Metaal
  Diameter
  10 mm
  Materiaal van doeloppervlak
  Gips
  Met schroef
  Ja
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Metaal

Alternatieven