image_1

Fischer constructieplug S 8 H 80 R WH met beugel 2st.

 • Door het ontbreken van een kraag kan zo diep als nodig onder het pleisterwerk in de dragende laag worden aangebracht om het maximale draagvermogen te bereiken.
 • Aangezien het anker slechts in twee richtingen uitzet, is het mogelijk de uitzettingsspanningen evenwijdig aan de randen van het bouwmateriaal te richten door het te draaien. Hierdoor zijn kleinere randafstanden mogelijk.
 • Door de smalle geometrie van de plug kan deze gemakkelijk in het gat worden gestoken voor een snelle en eenvoudige installatie. De anti-rotatie nokken verhinderen dat de plug in het gat draait en zorgen voor een hoge mate van veiligheid bij de installatie.

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving

De Fischer S 8 H RW kozijnbevestingsschroef is gemaakt van hoge kwaliteit nylon. De plug is bijzonder robuust tijdens de installatie, wat een blijvende veiligheid garandeert. De kozijnbevestiging S 8 is geschikt voor bevestiging in massieve materialen en is door zijn lengte geschikt voor het doorboren van pleisterwerk tot een dikte van 1 cm. De meegeleverde rechte haak is speciaal aangepast aan het anker en garandeert een hoge weerstand.

EAN: 4048962217933

Specificaties
 • Algemeen
  Serie
  S
 • Technische kenmerken
  Materiaal
  Kunststof
  Diameter
  8 mm
  Materiaal van doeloppervlak
  Alle oppervlaktes
  Met schroef
  Ja
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Grijs

Alternatieven