Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Zaagmachines
 5. Terug naar Zaagtafels

Zaagtafels

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Verkocht door

  Kortingsacties

  Maximale snij-/zaagdiepte

  Met zijgeleider

  Type stofafzuiging

  Minimale beoordeling

  Vermogen (W)

22 producten
Sorteren op:
i

Einhell tafelzaag TC-TS 2025/2 U 2000W

Einhell tafelzaag TC-TS 2025/2 U 2000W

Thuisbezorgd / Ophalen

219,

-
Einhell tafelzaag TC-TS 200 800W

Einhell tafelzaag TC-TS 200 800W

Thuisbezorgd / Ophalen

Vaste lage prijs

114,

-
CONSTRUCTOR - Cirkelzaag 800w - Blad 200mm - 24 tanden

20%

korting

CONSTRUCTOR - Cirkelzaag 800w - Blad 200mm - 24 tanden

Thuisbezorgd

138,

85

109,

95
Einhell zaagtafel TC-TS 254 U

Einhell zaagtafel TC-TS 254 U

Binnenkort verkrijgbaar

219,

-

Zaagtafel kopen bij Praxis

Ben je bezig met een groot klusproject? Maak gebruik van een zaagtafel. Met een zaagtafel kun je verschillende materialen nauwkeurig langs zagen of afkorten. Zaag je liever in verstek? Dan is dat mogelijk door de verstekgeleider in te stellen in een hoek van 45 graden. Bij Praxis vind je een behoorlijk aantal cirkelzagen met tafel. Niet alleen in de winkel, maar ook online. Zo kun je nog eenvoudiger alle zaagtafels bekijken en vergelijken.

Zaagtafel aanbieding

Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een zaagtafel kopen. Geregeld heeft Praxis een aanbieding op elektrisch gereedschap. Bezoek dan de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de zaagtafel aanbieding van deze week is. We houden je hier op de hoogte van alle lopende zaagtafel aanbiedingen of een zaagtafel aanbieding op een bepaald merk. Elke zaagtafel aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! Dus wil je een zaagtafel kopen? Pak hier je voordeel!

Een zaagtafel voor elke klus

Weet je nog niet welke zaagtafel je moet kopen? Let bij het kiezen van een zaagtafel onder andere op het toerental van de motor. Het toerental is belangrijk voor de uiteindelijke kracht van de zaag en dit geeft aan hoe vaak het zaagblad per minuut rond draait. Hoe hoger het toerental, hoe meer kracht en aantal omwentelingen de zaag heeft. Als dit relatief laag is levert dit uiteraard ook weer in qua kracht. Bedenk bij het kiezen van een zaagtafel vooral wat je ermee wilt gaan doen. In de meeste gevallen gebruik je de zaagtafel voor het zagen van hout. Naast het zagen van hout kan je ook metaal, beton en steen zagen. Zorg ervoor dat je bij elke klus het juiste zaagblad gebruikt. Vind je een zaagtafel toch iets te groot? Kijk dan bij onze andere zaagmachines. Wellicht wil je toch liever een compactere zaag zoals een cirkelzaag. Hopelijk hebben we je op weg geholpen bij het kiezen van de juiste zaagtafel. Heb je nog vragen over welke zaagtafel jij moet kiezen? Vraag het ons. We geven je graag tips!

Zaagtafel aanbieding bij Praxis

Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe zaagtafel kopen. We houden je hier op de hoogte van onze zaagtafel aanbiedingen en speciale acties! Elke zaagtafel aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze zaagtafel aanbiedingen en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten