FERM Precisie bandschuurmachine EFM1001 400W

  • Variabele schuursnelheden zorgen voor optimale schuurresultaten op elke ondergrond
  • Dankzij de stofzak kun je stofvrij werken
  • 3 verschillende schuurarmen voor diverse toepassingsmogelijkheden
  • Optimale bewegingsvrijheid tijdens het klussen door 3 meter lang snoer
  • Inclusief: 12 schuurbanden - 1 schuurarm 8 mm - 1 schuurarm 13 mm - 1 gebogen schuurarm 13 mm - stofzak - opbergkoffer

Toon specificaties

toegevoegd aan je winkelwagen

Wat zijn de specificaties?

Nauwkeurig schuren in zelfs de lastigste hoekjes? Het kan met de EFM1001 precisie bandschuurmachine van FERM. Deze handzame schuurmachine met 400 Watt motor is door zijn compacte afmeting en smalle design ideaal voor precisie schuurwerk.

De FERM precisie bandschuurmachine is niet alleen compact, maar ook licht in gewicht. Hierdoor is de schuurmachine zeer comfortabel om mee te werken. De machine is voorzien van een dunne schuurarm, waarmee je nauwkeurig kunt werken. Het opschuren van randen, lijm verwijderen van plexiplaten of afvlakken van metalen uiteindes: voor de precisie bandschuurmachine van FERM is het een koud kunstje. De bandschuurmachine is voorzien van vijf snelheidstanden, waarmee je het apparaat precies kunt afstellen naar het te schuren oppervlak. De FERM precisie bandschuurmachine wordt geleverd in een stevige opbergkoffer inclusief 3 schuurarmen.

Meer weten over de verschillende schuurmachines van FERM? Op onze informatiepagina kun je alles lezen over de FERM schuurmachines en hun mogelijkheden. Klik hier om de informatiepagina te bekijken.

EAN: 8717479000449

Garantie
2 jaar
Lengte kabel
3 m
Gewicht
2.7 kg
Voltage
230 V
Opgenomen vermogen
400W
Opbergkoffer
Met opbergkoffer
Accessoireset
Met accessoireset
Kwaliteit
Kwaliteit: ★★★
Vermogen
400 W
Stroomvoorziening
Netstroom
Stofafzuiging
Geschikt voor stofafzuiging
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires