25% korting
image_1

Black+Decker alleszuiger BXVC20PE 1200W

 • Geschikt voor nat en droog zuigen
 • Hoog vuilopvangvermogen
 • Met een handige accessoirehouder

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
De Black+Decker BXVC20PE is de compacte nat- en droogzuiger die in staat is om grote oppervlakken te reinigen en met een hoog vuilopvangvermogen. De tank met een inhoud van 20 liter is gemaakt van stevig, stevig kunststof.

De vlotterschakelaar aan de binnenkant schakelt de aanzuiging uit wanneer de tank vol is en waarschuwt de gebruiker om deze te legen. Naast afzuiging heeft de BXVC20PE ook een blaasfunctie, erg handig voor het reinigen van ontoegankelijke punten of waar afzuiging niet mogelijk is, zoals het verwijderen van bladeren uit grind.

Compleet geleverd met: 1 flexibele, knikbestendige zuigslang 1,2 m lang; 1 sponsfilter voor vloeistoffen en 1 stoffen filterzak voor stof, beide wasbaar; 3 plastic zuigbuizen van elk 33 cm lang, voor gemakkelijker afzuigen in de krapste hoeken; 1 vloerborstel met stofinzetstuk en vloeistofinzetstuk; 1 tapijtborstel; 1 kierenzuigmond.

BXVC20PE is een kleine, compacte, lichtgewicht, bijzonder wendbare nat- en droogzuiger. Hij is gemakkelijk te vervoeren dankzij 4 stabiele zwenkwielen, die in de parkeerstand kunnen worden vergrendeld wanneer de stofzuiger niet in gebruik is. Na gebruik zijn tanklediging en filterreiniging bijzonder eenvoudig dankzij de snelkoppeling en ontgrendelingsscharnieren voor het eenvoudig verwijderen van het deksel.

De ingebouwde accessoirehouder en de stroomkabelhaak zijn bijzonder handig om de stofzuiger netjes op te bergen. De instructiehandleiding in het pakket bevat de lijst met servicecentra die indien nodig gecontacteerd kunnen worden.

EAN: 8016287516822

Specificaties
 • Algemeen
  Type stofzuiger
  Nat/droogzuiger
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  Maximale vermogen
  1200 W
  Maximale elektrische vermogen
  1200 W
  Capaciteit reservoir
  20 l
  Capaciteit stofzuigerzak
  20 l
  Nat/droog
  Droog
  Energiebron aangedreven gereedschap
  Netspanning
  Met HEPA-filter
  Nee
  Lengte snoer/kabel
  5 m
  Voltage
  230 V
 • Gebruiksgemak
  Met batterij vast ingebouwd
  Nee
  Met parketborstel
  Nee
  Inclusief accu/batterij
  Nee

Alternatieven