23% korting
image_1
image_1image_2image_3image_4image_5

Bosch schroef- en klopboormachine + decoupeerzaag Toolkit UniversalImpact18 18V

 • Uitwisselbaar tussen verschillende machines van 18V
 • Set bevat 2 handige machines
 • Inclusief ontvang je een handige opbergkoffer
 • Lader en 2 x accu’s inbegrepen

Toon specificaties
Productomschrijving
Deze set van Bosch beschikt over een schroef- en klopboormachine en een decoupeerzaag. De accuklopboorschroevendraaier UniversalImpact 18 van Bosch, zo compact kan power zijn. Zijn lage gewicht van 1,2 kilogram en compacte afmetingen maken van de UniversalImpact 18 van Bosch een van de handigste accu-klopboorschroevendraaiers van zijn type.

Dankzij een maximaal aanhaalmoment van 34 newtonmeter boort en schroef je ook probleemloos in harde materialen. Drijf schroeven moeiteloos in dikke balken en boor gaten tot tien millimeter diameter in staal of metselwerk – en dat natuurlijk zonder kabels. Zo heb je een maximale bewegingsvrijheid en kan je in de tuin of bij veeleisende taken boven het hoofd steeds precies werken.

De uitstekende hanteerbaarheid en het optimale comfort voor de gebruiker horen bij de sterke punten van de Accudecoupeerzaag PST 18 LI van Bosch. Dat is toe te schrijven aan het geringe gewicht en de compacte vorm van de accudecoupeerzaag. Een verder voordeel is de compatibiliteit van de apart verkrijgbare 18-V-accu met Lithium-Ion-technologie en het oplaadapparaat met het Bosch 18-V-systeem.

Beide kunnen samen met alle machines van het 18-Volt-systeem worden gebruikt. Bosch Electronic op zijn beurt maakt het precies regelen van het aantal zaagbewegingen mogelijk, via een drukschakelaar. Dat maakt het gemakkelijker om te beginnen met zagen en maakt op materiaal afgestemd werken mogelijk. Met de Accudecoupeerzaag PST 18 LI bereik je een zaagdiepte in hout tot wel 80 millimeter en in staal tot wel 5 millimeter.

Inclusief ontvang je 1 x acculader en 2 x accu’s van 18 Volt en 2 Ah. De machine werkt op een veelzijdige Power For All accu van 18 Volt (2 inbegrepen) die uitwisselbaar is tussen verschillende machines van 18 Volt. Dit zorgt voor nog meer flexibiliteit.

EAN: 4053423232066

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  Maximale klembereik boorkop
  30 mm
  Minimale klembereik boorkop
  10 mm
  Nominale maximale toerentaal
  1450 rpm
  Vermogen
  0 W
  Voltage accu
  18 V
  Draaimoment
  34 N
  Type aansluiting
  Sleutelloze spankop
  Energiebron aangedreven gereedschap
  Batterij
 • Gebruiksgemak
  Automatische veiligheidsuitschakeling
  Nee
  Klopfunctie
  Ja
  Verwisselbare schroefkoppen
  Nee
  Met softgrip
  Nee
  Geleverd in opbergmiddel
  Nee
  Met lader
  Ja
  Met veiligheidsslipkoppeling
  Nee
  Met werkverlichting
  Nee

Alternatieven