Filteren

1 product


   Afstandsbedieningen kopen bij Praxis

   Veel mensen vullen hun favoriete avondjes graag met heerlijk tv kijken. De tv is alleen niet meer het enige apparaat, die daarvoor gebruik wordt. Meestal staat er namelijk ook een stereo, een mediaspeler of een ander soort kastje om films en series op te kijken en mogelijk zelfs nog meer. Aangezien ieder kastje een afstandsbediening en kabels nodig heeft, zit je vaak al snel met twee, drie of met nog meer afstandsbedieningen. Ben jij dat helemaal zat? Dan is er nu goed nieuws, want de Praxis heeft daar een oplossing voor. De oplossing kan je namelijk vinden in universele afstandsbedieningen. Niet meer zoeken naar de juiste afstandsbediening, maar voortaan kan je met één afstandsbediening alles aan! Dat bespaart tijd, batterijen, ruimte en vooral heel veel irritatie.

   De verschillende soorten afstandsbedieningen

   Alle afstandsbedieningen hebben allemaal hun eigen handleiding, wat het nog erger maakt. Met een universele afstandsbediening kan je alle knopjes telkens weer op dezelfde plek terugvinden, waardoor je waarschijnlijk ook nog eens minder vaak op een verkeerd knopje zult drukken. Dat lost in een klap natuurlijk wel heel veel problemen op. De universele afstandsbediening van Kopp kan wel tot zes apparaten aan, dat scheelt nog eens, want met zes afstandsbedieningen kan je tafel al bijna vol liggen. Zijn zes apparaten voor jou nog te weinig? Dan kan je beter voor de afstandsbediening van Kopp met een touchscreen erop kiezen. Die is bestemd voor wel acht apparaten en de knoppen kunnen makkelijk door middel van het touchscreen van functie wisselen. Bij de Praxis kan je nog een universele afstandsbediening met touchscreen erop vinden. Deze kan eveneens tot acht apparaten bedienen en heeft er een opvallende blauwe verlichting bij, zodat het scherm in het donker goed te zien is.

   Aan de slag om de afstandbediening te laten werken

   Alle afstandsbedieningen bij de Praxis zijn makkelijk in te stellen op de apparaten die jij wilt, voor je het weet ben je er al aan gewend. Nog een voordeel van een universele afstandsbediening is, dat je kan besparen op het batterijverbruik. Dit zal aanzienlijk lager zijn, aangezien je niet meer in zes of acht verschillende afstandsbedieningen batterijen hoeft te doen. Bijkomend voordeel is ook, dat je één afstandsbediening minder makkelijk kwijt zal raken. Ze zijn allemaal voor een laag bedrag aan verzendkosten bij jou thuis leverbaar of op te halen in jouw buurt. Kijk op de website van Praxis naar het artikel van jouw keuze voor de beschikbare voorraad van dit moment.