Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Beveiliging
 4. Terug naar Raambeveiliging
 5. Terug naar Raamsloten

Raamsloten

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Kleurfamilie

  Materiaal

  Verkocht door

  SKG keurmerk

  Merken

  Type slot

  Afwerking

  Binnen/buitengebruik
  i

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Minimale beoordeling

  Prijs (€)

  tot
87 producten
Sorteren op:
i

AXA oplegslot raam 3011 buitendraaiend wit

AXA oplegslot raam 3011 buitendraaiend wit

Thuisbezorgd / Ophalen

20,

99

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Raamsloten voor elk raam

Raamsloten kopen is noodzakelijk als je de ramen wilt voorzien van een goede beveiliging. Veel standaard raamsloten die al aan de ramen zijn bevestigd, bieden niet altijd de juiste beveiliging doordat inbrekers deze sloten makkelijk open kunnen breken. Bij Praxis.nl heb je de keuze uit de beste raamsloten die je tegen een goedkope prijs aan kan schaffen. Deze raamsloten zijn makkelijk te bevestigen waardoor je daar vaak geen aparte monteur voor hoeft in te schakelen. Met de raamsloten die je bij Praxis kunt kopen, beveilig je je ramen op de juiste manier en houd je inbrekers buiten. Ga ook voor de veiligheid met de raamsloten van Praxis!

Raamsloten voor absolute veiligheid

Raamsloten zijn ervoor bedoeld om inbrekers geen kans te gunnen om in te kunnen breken via de ramen. Daarom is het noodzakelijk dat je kiest voor de beste raamsloten om de kans op inbraak via de ramen te verkleinen. Bij Praxis heb je een keuze uit het ruime assortiment raamsloten die geschikt zijn voor verschillende soorten ramen. Kies bijvoorbeeld voor een raamschuif dat makkelijk te bevestigen is aan het raam. Daarnaast kan je ook kiezen voor een oplegslot. Dit slot zorgt ervoor dat je het raam voorziet van een extra beveiliging die makkelijk te hanteren is. De raamsloten die je kan kopen zijn makkelijk zelf te monteren als je in het bezit bent van goede schroevendraaiers. Kies bijvoorbeeld voor de Sencys 18-delige schroevendraaiersetwaarmee je de klus helemaal snel afmaakt. Voor hogere ramen wil je natuurlijk ook op een veilige manier de hoogte in kunnen klimmen. Dat kan bijvoorbeeld met de Altrex huishoudtrap Double Decker 4-treeds. Voorzie je ramen ook van goede raamuitzetters of barrièrestangen en houd inbrekers buiten de deur.

Online bestellen of naar de winkel

Het gehele assortiment raamsloten is nu online te kopen via Praxis.nl. Voor het geval je er nog niet uit bent welke sloten nou het beste passen bij jouw ramen of hoe je deze moet monteren, dan kan je altijd advies inwinnen bij een van onze filialen. Onze ervaren medewerkers voorzien je graag van deskundig advies op het gebied van de beste raamsloten die bij jouw ramen passen en hoe deze te monteren zijn. Samen met jou gaan we graag voor de veiligheid. Vandaar dat je de beste raamsloten tegen een goedkope prijs bij ons kunt kopen.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten