Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
20%
korting
Klink Smart One slim deurslot RVS
Klink Smart One slim deurslot RVS 2
Klink Smart One slim deurslot RVS 3
Klink Smart One slim deurslot RVS 4
Klink Smart One slim deurslot RVS 5
Klink Smart One slim deurslot RVS 6

Klink Smart One slim deurslot RVS

  • Gemakkelijk openen met je vingerafdruk, code, kaart, smartwatch of afstandsbediening via je smartphone en de Klink app
  • Roestvrijstalen constructie, water- en stofbestendig
  • Werkt met Google Home en Alexa
  • Geschikt voor binnen- en buitendeuren
  • Smart home? Dit is een systeem om objecten, apparaten en systemen met elkaar te verbinden, zodat ze rechtstreeks kunnen worden beheerd vanaf een applicatie die is geïnstalleerd op een smartphone, tablet of smart/connected horloge.

Toon specificaties

Praxis Plus prijs

i

299,

-

239,

20

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Slimme deurslotenKLINK producten

Productomschrijving

Over Klink Smart One slimme deurklink van roestvrij staal

Op het eerste gezicht lijkt het een normale deurklink, maar in werkelijkheid is deze slimme deurklink de toegang tot je slimme huis. Het opent op een handige en veilige manier met je vingerafdruk, je persoonlijke code, je wachtwoord of met de app. Zelfs op afstand is de Smart One klink gemakkelijk te gebruiken dankzij de app. Je laat binnen en buiten wie je wilt. Tot 300 gebruikers kunnen worden toegewezen aan codes, passen en vingerafdrukken. De app registreert wanneer en via welk middel de toegang is verleend. Deze slimme deurklink biedt veel voordelen, met name op het gebied van veiligheid, gemak en eenvoudige integratie met andere slimme apparaten in je huis. Of het nu gaat om het beperken van de toegang voor kinderen en gasten of het toestaan van toegang voor bezorgers, onderhoudspersoneel en Airbnb-gasten, de Klink Smart One maakt dit allemaal mogelijk.

De slimme deurklink Klink Smart One vervangt je oude hardware, maar laat je slot en je cilinder intact. De installatie is dus zeer snel en eenvoudig. De klink past zowel op deuren voor linkshandigen als op deuren voor rechtshandigen en op een driepuntssluitsysteem. Met je smartphone, je vingerafdruk, een NFC-tag (waarvan er twee standaard worden meegeleverd) of een sleutelcode, kun je de "ontgrendeling" activeren of de nachtschoot bedienen om de deur te openen. De werking is dus anders dan bij andere slimme sloten op de markt waarbij de cilinder wordt bediend. De reactietijd van de vingerafdrukscanner is minder dan een seconde en er kunnen tot 300 vingerafdrukken in totaal worden geregistreerd.

De voordelen van deze verbonden Klink Smart One deurklink

Standaard werkt deze verbonden Klink Smart One deurklink via een Bluetooth-verbinding met je telefoon, maar je kunt ook de bridge (gateway) aanschaffen die je in staat stelt om verbinding te maken met je WiFi. Dan is het ook mogelijk om verbinding te maken met spraakdiensten zoals Google Assistant en Amazon Alexa.

Deze Klink Smart One deurklink vereist altijd een fysieke actie om binnen te komen; het slot kan zichzelf niet openen of sluiten. Dit geeft ook extra veiligheid, omdat je slot dan nooit uit zichzelf kan openen of sluiten.

Het is ook mogelijk om verschillende gebruikers op te nemen in de database van de app. Er kunnen verschillende toegangsrechten worden toegewezen, zodat bijvoorbeeld iemand alleen toegang kan hebben tijdens weekdagen, tussen 9 en 17 uur, en niet daarbuiten.

Een andere belangrijke eigenschap van dit slot ten opzichte van andere merken is dat het beschikt over een webinterface waarmee je al je sloten kunt beheren en bekijken. Dit is ook handig voor installateurs of Airbnb-eigenaren. Om toegang te krijgen tot deze omgeving, ga je naar app.smartklink.co.uk en log je in met je inloggegevens.

Deze Klink Smart One deurklink is uitgerust met 4 AAA-batterijen, met een levensduur van 10.000 handelingen.
EAN:
  • 8720299318670

Specificaties

  • Algemeen
    Houtcertificering
    i
    Product doesn't contain wood
    Garantie
    2 jaar
  • Technische kenmerken
    Hoogte
    12 cm
    Breedte
    36 cm
    Materiaal
    Staal
    Kerntrekbeveiliging
    Diepte
    20 cm
  • Uiterlijke kenmerken
    Kleurfamilie
    Zwart

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten