• NaN
image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7image_8image_9image_10image_11image_12image_13image_14image_15

LOQED slim deurslot Touch Smart Lock

 • Touch to Open technologie - opent met een simpele aanraking, je telefoon kan in je tas/zak blijven
 • SKG*** gecertificeerd
 • Complete set inclusief bridge, codetoegang en cilinder
 • Open de deur op afstand
 • Compatibel met 95% van de deuren

Toon specificaties

349,

-
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Het LOQED Touch Smart Lock is het meest complete en eerste 100% sleutelloze smart lock op de markt. Dankzij de innovatieve Touch to Open technologie kun je je deur openen met één eenvoudige aanraking. Nooit meer zoeken naar je sleutels en je telefoon blijft gewoon in je broekzak of tas.

HOE WERKT HET

Terwijl je aan komt lopen maakt je telefoon al automatisch verbinding met het slot via Bluetooth en haalt het slot van het nachtslot. Als je binnen drie meter van het slot staat, toont het display “Touch to Open”. Eenmaal voor de deur hoef je alleen het slot aan te raken om de deur volledig te ontgrendelen. Dankzij de binnen- en buitensensor weet het slot precies waar je bent. Je voordeur zal daardoor niet openen als je erlangs loopt en door de achterdeur binnenkomt. Geen telefoon bij je? Met je persoonlijke code kan je ook altijd naar binnen. Mocht je je telefoon kwijtraken, log je eenvoudig met je account in op de LOQED website. De toegang via de verloren telefoon wordt automatisch gedeactiveerd. Je kunt ook een huisgenoot of andere beheerder van je slot vragen om je toegang in hun app te deactiveren.

VEILIGHEID

Het LOQED Touch Smart Lock gebruikt 256-bit encryptie (hetzelfde als de banken) en heeft een hardstalen boorbeveiliging achter het slot aan de buitenkant van de deur. Het Smart Lock is SKG*** gecertificeerd en biedt daarmee meer veiligheid dan traditionele sloten. ( Cilindersloten met SKG 3*** bieden de hoogste bescherming tegen inbraak. Deze cilinder levert minimaal 5 minuten vertraging op. Naast de boorbeveiliging zijn deze cilinders ook voorzien van een kerntrekbeveiliging). Het slot past perfect op iedere deur en is eenvoudig te installeren, zonder dat je hoeft te boren..

EENVOUDIG BEHEREN

Met de LOQED app krijg je een veelvoud aan handige functionaliteiten voor je voordeur en hoef je niet langer reservesleutels te maken voor je vrienden en familie. Open je deur op afstand, deel toegang met iedereen, beperk hun rechten, of trek de toegang in wanneer je wilt. Stel een einddatum in waarop de toegang vervalt, of maak gebruik van de open huis modus. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zie wie er binnenkomen en wanneer in het logboek. Sluit automatisch af wanneer je van huis vertrekt, of kies ervoor de deur met één enkele aanraking op slot te doen. Integreer het smart lock met andere smart home platforms en apparaten. Door een integratie tussen je LOQED Touch Smart Lock en smart assistant of smart home hub op te zetten, kun je ook spraakopdrachten gebruiken om het slot te bedienen.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

De LOQED Touch Smart Lock bestaat uit: 1 buitenmodule (wordt bovenop je bestaande deurbeslag gemonteerd), 1 binnenmodule (vervangt jouw binnendeurbeslag volledig), 1 Euro Profiel cilinder (voor deuren t/m 110mm dikte), 1 bridge (maakt verbinding met je Wi-Fi netwerk) en 1 inbussleutel

TIP

combineer het LOQED smart lock met de LOQED voedingskit voor slim slot Touch Smart Lock (artikel 10100834). Deze kit bestaat uit 8 oplaadbare batterijen en een lader, zodat je nooit meer de batterijen van jouw slot hoeft te vervangen. Je laad ze eenvoudig op terwijl ze in het slot blijven zitten.

EAN: 8719326820101

Specificaties
 • Algemeen

  VDS keurmerk

  Ja

  Serie

  i

  30-75 mm Doormaat -

  Garantie

  2 jaar

  SKG keurmerk

  Ja

  Binnen/buitengebruik

  i

  Binnen

  Politie veilig wonen keurmerk

  Ja
 • Technische kenmerken

  Materiaal

  Metaal

  Type materiaal

  RVS/ Inox (roestvrij staal)

  Weerbestendig

  Ja
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Metaal chroom

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten