Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Het belang van anti-klimstrips

Het is een welbekend probleem: mensen hebben de tuin omheind met een stevig hek maar nog lukt het inbrekers binnen te dringen doordat zij over het hek heen klimmen. Het maakt hierin niet uit wat voor soort slot je hebt gebruikt om het hek mee te beveiligen, inbrekers vinden altijd een manier om over het hek heen te klimmen. Dit voorkom je door de beste anti-klimstrips van Praxis te bevestigen aan het hek. Deze puntige strips zorgen ervoor dat het minder goed mogelijk is om over het hek heen te klimmen. De anti-klimstrips die je bij Praxis kan kopen zijn te bevestigen aan verschillende soorten hekken. Wat voor soort hek je ook hebt, een goede veiligheid is vereist. Wij bieden je graag onze hulp als het gaat om de veiligheid.

Anti-klimstrips van Praxis

Bij Praxis heb je de mogelijkheid om verschillende soorten anti-klimstrips te kopen. Deze strips zijn te verkrijgen in diverse kleuren zodat je deze kan aanpassen aan de inrichting van de tuin. De anti-klimstrips zijn aan te schaffen tegen een goedkope prijs zodat je er meerdere van kan kopen om de volledige omheining te voorzien van de strips wat zorgt voor extra veiligheid. De grijze anti-klimstrips hebben een professioneel uiterlijk en worden ook vaak door bedrijven gebruikt. De Terra anti-klimstrips die je bij Praxis kan kopen hebben een meer roestig uiterlijk wat inbrekers meer afschrikt. Tot slot heb je ook anti-klimstrips die zijn voorzien van rechtopstaande spijkers. Deze voorkomen dat inbrekers opklimmen tegen muurtjes of daken. Zorg voor een goede bevestiging van de anti-klimstrips door deze te kopen in combinatie met de Sencys reformladder 3 x 7-treedswaarmee je op een veilige manier omhoog kan klimmen. Daarnaast kan je natuurlijk ook kiezen voor de Altrex reformladder Atlantis 3 x 12-treedswaarmee je op een nog stabielere manier op grote hoogte kan staan. Geef inbrekers geen kans en bevestig de beste anti-klimstrips nu aan je hekken en dakgoten.

Kom langs in de winkel of bestel online

Als je een indruk wilt hebben van de anti-klimstrips die je bij Praxis kan kopen, dan kan je altijd langskomen in een van onze filialen. Hier kunnen we je meteen helpen met al je vragen een je voorzien van gewenste adviezen. Ben er al over uit welke anti-klimstrips je zou willen bestellen dan kan dat natuurlijk altijd online. Samen met jou gaan we graag voor de veiligheid. Zo kunnen we je ook adviseren over eventuele andere veiligheidsmaatregelen, zoals alarmsystemen of beveiligingscamera's.