Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

FERM power tools: gereedschap voor elke klus

Met de power tools van FERM kies je voor betaalbare topkwaliteit. Het Nederlandse power tool merk produceert als sinds 1965 voor de internationale markt een veelzijdig assortiment van kwalitatief elektrisch gereedschap op het gebied van zagen, boren, schuren, snijden, slijpen en zelfs frezen.

FERM power tools zijn eenvoudig te bedienen en worden geleverd met een handige starterset, waardoor elke klus een succes wordt!


Het juiste gereedschap voor elke klus

Op zoek naar goed en betaalbaar gereedschap? Met de power tools van FERM gaat klussen als vanzelf. Bekijk het veelzijdige assortiment en vind het perfecte gereedschap voor jouw klus!

Ontdek de power-tools van FERM

 

De power tools van FERM

Auto

Een auto in topconditie: dat wil toch iedereen! Met de auto accessoires van FERM beschik je over de kwaliteit van een garage aan huis. Van professionele poetsmachines tot krachtige acculaders: met FERM rijdt je altijd in een nieuwe auto.

Klik hier voor meer informatie over het autogereedschap van FERM

Boormachines

De boormachines van FERM zijn een aanwinst voor je power tool collectie. Van kleine klussen tot grote projecten met de FERM boormachines boor je snel, eenvoudig en nauwkeurig gaten in hout, metaal en zelfs beton!

Klik hier voor meer informatie over de boormachines van FERM

Compressors

Krachtig en flexibel in gebruik: met de robuuste compressors en luchtdrukgereedschappen van FERM klaar je elke klus. Stroomstoring? Geen zorgen, via de FERM generatoren ben je altijd en overal van stroom voorzien. Zo wordt elke klus een succes!

Klik hier voor meer informatie over de compressors van FERM

 

Frezen

Uitstekende kabels en leidingen behoren vanaf nu tot het verleden! Met de professionele freesmachines van FERM werk je ze eenvoudig, snel en netjes weg in de muur. Ontdek nu de krachtige frezen van FERM.


Klik hier voor meer informatie over de frezen van FERM

Lasgereedschap

Ontdek het professionele soldeer –en lasgereedschap van FERM. Met de elektrische lasapparaten en krachtige soldeerbouten verbind je eenvoudig stalen buizen en creëer je solide metalen constructies.


Klik hier voor meer informatie over de lasgereedschap van FERM

Multitools

Met de veelzijdige multitools van FERM klaar je elke klus. Schuren, zagen of slijpen: de krachtige FERM multitools en combitools zijn multifunctioneel inzetbaar en eenvoudig in gebruik. Kortom; de must-have power tool voor doe-het-zelf klussers!

Klik hier voor meer informatie over de multitools van FERM

 

Schuurmachines

Schuren een vervelend klusje? Niet met de schuurmachines van FERM. Van bandschuurmachine tot vlakschuurmachine: alles wordt egaal glad met deze hands-on power tools.


Klik hier voor meer informatie over de schuurmachines van FERM

Slijpmachines

Slijpen, afbramen en schuren wordt een fluitje van een cent met krachtige slijpmachines van FERM. Metaal, steen of hout? De professionele FERM slijpmachines glijden er doorheen als een mes door de warme boter. Bekijk het veelzijdige aanbod!

Klik hier voor meer informatie over de slijpmachines van FERM

Zaagmachines

FERM geweldige hands-on zaagmachines maken van elke klus een eenvoudig, veilig en leuk project! Zaag alles nauwkeurig en snel op maat met de zaagmachines van FERM.


Klik hier voor meer informatie over de zaagmachines van FERM

 

FERM Power en Power FS

Het assortiment is te verdelen in FERM Do-It-Yourself en FERM Professional. De FERM Do-It-Yourself is ontwikkeld voor beginnende klussers en bestaat uit populaire power tools voor frequent gebruik. De machines uit de FERM Professional kenmerken zicht door krachtige motoren, diverse extra functies en een uniek en compact design.

 

De bestsellers van FERM

 
 
 

FERM logo

FERM levert al sinds 1965 kwaliteit power tools op het gebied van zagen, boren, snijden, schuren, slijpen en zelfs frezen. Van Doe-Het-Zelver tot professional: met de diverse power-tools van FERM is geen klus te groot. Laat je inspireren door ons veelzijdige aanbod!