Een deur op maat maken

Je kunt tegenwoordig zelf je deur samenstellen! Kies jouw stijl, doe het meetwerk, maak je deur compleet en kies een service. Met behulp van de CanDo deurenconfigurator kies je makkelijk de deur bij jouw huis past en maak je hem af met alle bijbehorende accessoires.Let op: Op maat gemaakte deuren in combinatie geleverd met een pakket waarbij een slotgat of andere bewerkingen aan de deur worden gemaakt, kunnen niet geruild, geannuleerd of retour gebracht worden. Meer informatie

Hoe kies ik een binnendeur?


Stomp of opdek

Bepaal of je een stomp of een opdek wilt. Het verschil tussen deze twee is dat een stompe deur helemaal in het kozijn valt en een opdekdeur voor een gedeelte over het kozijn valt.


Draairichting

Voor een stompe deur is de draairichting niet van belang. Voor opdekdeuren wel. Je kunt de draairichting bepalen met behulp van deze bovenstaande berekening.


Afmetingen

Bepaal de maat van de deur. Voor een opdekdeur meet je, van je bestaande deur, de hoogte inclusief opdekrand en de breedte zonder opdekrand. Voor stompe deuren kun je de maat van je bestaande deur gebruiken of je meet de binnenmaat van je kozijn (sponningmaat) en trekt hier zowel in de hoogte als in de breedte 5 mm vanaf.


Bijpassend glas

Bij Praxis worden niet alle deuren geleverd met deurglas. Voor binnen- en buitendeuren hebben we een ruime keuze aan deurglazen.

Hoe kies ik een buitendeur?


Voor- of achterdeur

Voordeuren en achterdeuren hebben verschillende kenmerken. Bepaal of je een voordeur of een achterdeur nodig hebt.


Draairichting

Voor het frezen van een slotgat en/of driepuntssluiting in uw buitendeur is de draairichting van belang. Bij uw bestelling dient u de draairichting op te geven.


Afmetingen

Voor een opdekdeur meet je, van je bestaande deur, de hoogte inclusief opdekrand en de breedte zonder opdekrand. Voor stompe deuren kun je de maat van je bestaande deur gebruiken of je meet de binnenmaat van je kozijn (sponningmaat) en trekt hier zowel in de hoogte als in de breedte 5 mm vanaf.


Bijpassend glas

Bij Praxis worden niet alle deuren geleverd met deurglas. Voor binnen- en buitendeuren hebben we een ruime keuze aan deurglazen.

CanDo all inclusive Service

CanDo all inclusive Service

Hoe zorg je ervoor dat de buitendeur perfect gelakt en afgehangen wordt? Kies dan voor CanDo All Inclusive! In het pakket zit:

  • Inmeten bij jou thuis
  • Montage van het glas
  • Aflakken in een RAL kleur naar keuze
  • Montage van hang- en sluitwerk
  • Bezorging en afhangen door een vakman
  • Deze service geldt alleen voor buitendeuren

Vul het formulier in en lever deze in bij jouw Praxis bouwmarkt

inmeetformulier CanDo all inclusive service